Galatasaray İstanbul derbisine çıkıyor: Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Kasımpaşa Galatasaray ilk 11’ler belli oldu mu?

Süper Lig’de geçen hafta son saniye golüyle Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ederek moral bulan Galatasaray, İstanbul derbisinde Kasımpaşa ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Kasımpaşa Galatasaray ilk 11’ler belli oldu mu? İşte tüm merak edilenler...

11.09.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 11.09.2022-12:05) Galatasaray İstanbul derbisine çıkıyor: Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Kasımpaşa Galatasaray ilk 11’ler belli oldu mu?

Transfer sezonunun son günlerinde adeta şov yapan Galatasaray, Süper Lig’in 6. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep FK maçında 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 galip gelmeyi başaran sarı kırmızılılar Kasımpaşa deplasmanında bu kez daha rahat bir şekilde kazanmak istiyor. Öte yandan Antalyaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek dikkat çeken Kasımpaşa ise Galatasaray’ı evine eli boş göndermeyi amaçlıyor. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Kasımpaşa Galatasaray ilk 11’ler belli oldu mu? 

Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak?

Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçı olan Kasımpaşa Galatasaray mücadelesi 11 Eylül 2022 Pazar akşamı saat 20.00’de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Kasımpaşa Galatasaray maçı hakemi kim?

Kasımpaşa Galatasaray maçı hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erdinç Sezertam üstlenecek. 

Kasımpaşa GS

Galatasaray'da ve Kasımpaşa'da 2'şer eksik

Sarı-kırmızılı takımda 2 futbolcu, Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyecek. Ligde 5. haftadaki Gaziantep FK müsabakasında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı ile sakatlığı devam eden Fredrik Mitdsjö, lacivert-beyazlı takım karşısında süre alamayacak.

Kasımpaşa'da sakatlıkları süren Tarkan Serbest ile Raoul Petretta, müsabakada forma giyemeyecek.

Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler:

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graovac, Sadık, Ouanes, Turgay, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Celina, Bahoken

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal