Süper Lig 6. hafta: Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi kim?

Geçen hafta Galatasaray’a son saniye golüyle dramatik bir şekilde kaybeden Gaziantep FK Ümraniyespor karşısında moral arıyor. Peki Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi kim? Soruların yanıtı haberimizde...

11.09.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 11.09.2022-11:49) Süper Lig 6. hafta: Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi kim?

Süper Lig’de 6. hafta heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Günün maçlarından birisi olan Gaziantep FK Ümraniyespor karşılaşmasında her iki taraf da 3 puanı hanesine yazdırmak adına sahada olacak. Geçen hafta Galatasaray’a son saniye golüyle dramatik bir şekilde kaybeden Gaziantep FK Ümraniyespor karşısında moral ararken, ligin yeni takımı Ümraniyespor ise çok istediği 3 puana artık ulaşmak istiyor. Peki Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi kim?

Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? 

Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçında Gaziantep FK Ümraniyespor ile bugün saat 20.00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Gaziantep FK Ümraniyespor

Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi kim?

Gaziantep FK Ümraniyespor maçı hakemi Ümit Öztürk olacak. Öztürk’e yardımcılar olarak Mehmet Ergin Gözütok ile Gökhan Barcın eşlik edecek.

Gaziantep FK Ümraniyespor muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Erten, Kitsiou, Ertuğrul, Djilobodji, Hanousek, Jevtovic, Furkan, Maxim, Markovic, Sagal, Figuiredo

Ümraniyespor: Orkun, Serkan, Allyson, Glumac, Lenjani, Sackey, Kartal, Avounou, Gherghoe, Onur, Umut 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal