Fenerbahçe bu hafta maç yapacak mı? Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı neden yok?

Süper Lig’de 6. hafta heyecanı devam ederken Fenerbahçe’nin fikstürde maçının olmaması dikkatlerden kaçmadı. Peki Fenerbahçe bu hafta maç yapacak mı? Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı neden yok? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

10.09.2022-21:39 - (Son Güncelleme: 10.09.2022-21:39) Fenerbahçe bu hafta maç yapacak mı? Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı neden yok?

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında heyecan yarın oynanacak karşılaşmalarla beraber devam edecek. Futbol severler ise Fenerbahçe’nin ligin 6. hafta fikstüründe neden görülmediğini merak ediyor. Fenerbahçe’nin bu hafta maçının olup olmadığını öğrenmek isteyen sarı lacivertli taraftarlar arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Fenerbahçe bu hafta maç yapacak mı? Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı neden yok?

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı neden yok?

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda 19 takımın yer alması sebebiyle her hafta bir takım maç yapmayacak. Ligin 6. haftasında ise maç yapmayacak takım ise Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertli takım bu haftayı BAY geçecek ve ligin 7. haftasında Kadıköy’de Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma 18 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak. 

Fenerbahçe 6. haftada oynayacak mı

Fenerbahçe son oynadığı Süper Lig maçında evinde Kayserispor’u Joao Pedro ve Joshua King’in golleriyle 2-0 yenmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal