Muhtemel ilk 11’ler belli oldu: Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Maçın hakemi kim olacak?

Ligin kaliteli futbol oynayan iki takımı Kayserispor ile Antalyaspor bugün Kayseri’de karşı karşıya gelecek. Peki Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Maçın hakemi kim olacak? İşte soruların yanıtı...

11.09.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 11.09.2022-11:57) Muhtemel ilk 11’ler belli oldu: Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Maçın hakemi kim olacak?

Süper Lig’de günün dikkat çeken karşılaşmalarından birisi Kayserispor ile Antalyaspor arasında oynanacak. Son maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 kaybeden Kayserispor Antalyaspor karşısında kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan evinde Kasımpaşa’ya karşı 2-0’lık sürpriz bir mağlubiyet yaşayan Antalyaspor ise rakibini deplasmanda yenerek evine mutlu dönmeyi planlıyor. Peki Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Maçın hakemi kim olacak?

Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçında Kayserispor Antalyaspor ile 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 20.00’de Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak. Merakla beklenen bu mücadele Bein Sports 2’den canlı olarak futbol severlere ulaşacak.

Kayserispor Antalyaspor

Maçın hakemi kim olacak?

Kayserispor ile Antalyaspor arasındaki mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. İlker Takpak ve Selahattin Altay, Şimşek’in yardımcıları olacak.

Kayserispor Antalyaspor muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Ramazan, Cardoso, Mane, Thiam, Gavranovic

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ömer, Luyindama, Güray, Soner, Fernando, Hakan, Gökdeniz, Ghacha, Wright

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal