Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'dan Efecan Karaca'yı transfer ediyor!

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Cenk Ergün yönetiminde transfer çalışmalarına son hız devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar altyapısından çıkardığı ve şimdilerde Aytemiz Alanyaspor formasını terleten Efecan Karaca'yı kadrosuna katmak üzere.

24.06.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-14:20)

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un uzun yıllar formasını terleten ve sergilediği futbolla pek çok takımı transfer radarına giren Efecan Karaca ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile altyapısından yetiştiği sarı kırmızılıların transfer temaslarını hızlandırdığı ve oyuncuyu kadrolarına katmaya çok yakın oldukları öğrenildi. 

Ön anlaşmaya varıldı

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Efecan Karaca'nın transferinde önemli bir yol aldı. Son olarak oyuncu ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile pürüzler giderilmeye çalışılıyor. Sarı kırmızılıların oyuncuyla büyük oranda anlaştığı ve transferde sadece imzaların atılmasının söz konusu olduğu belirtilmekte. Bu anlamda kısa süre içerisinde resmi adımların atılması beklenmekte. 

Başkanla görüştüler

Gelen bilgilere göre Galatasaraylı bir yönetici, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya gelerek transferi görüştüler ve yıldız oyuncunun transferi için prensip anlaşmaya vardılar. Kısa süre içerisinde transferin resmiyet kazanmsı beklenmekte. Ayrıca 32 yaşındaki oyuncunun da altayapısında yetiştiği Galatasaray'a döneceği için çok mutlu olduğu aktarılmakta.


Taliplisi çoktu

Alanyaspor'un futbolcusu Efecan Karaca ile Süper Lig'den ve yurt dışından pek çok takımın ilgilendiği biliniyordu. Futbolcu ile geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği aktarılmıştı fakat o dönem transfer gerçekleşmemişti. Bu anlamda oyuncu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

Efecan Galatasaray'ın yolunu tutuyor.

Çok yönlü bir isim

Efecan Karaca'nın ana mevkisi sağ kanat olmakla beraber yan mevkisi ise on numara ve sol kanattır. 32 yaşındaki oyuncu futbol hayatında Galatasaray altyapısı sonrası, Kartalspor, Gaziantep BB, Adanaspor, Adana Demirspor, Sarıyer formalarını giydi. 2013 yılında imza attığı Alanyaspor'un uzun yıllar formasını terletti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal