Bodrumspor, Galatasaray'ın kalecisi Batuhan Şen'i transfer ediyor!

Spor Toto 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren Bodrumspor'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ege ekibi Galatasaray'ın genç kalecisi olan ve geçtiğimiz sezonu Menemenspor'da kiralık olarak geçiren Batuhan Şen'in transferi için kolları sıvadı.

24.06.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-10:38)

Spor Toto 1. Lig'e yükselerek önemli bir başarıya imza atan Bodrumspor yeni sezonda transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Ege temsilcisi transferde sürpriz isimleri gündeme alırken kadrolarına katmak istedikleri son isim oldukça ilgi çekti. Bodrumspor'un son olarak transferde gözüne kestirdiği isim ise bonservisi Galatasaray'da olan ve geçen sezonu kiralık olarak Menemenspor'da geçiren 23 yaşındaki kaleci Batuhan Şen oldu.

Kolları sıvadılar

Bonservisi Galatasaray'da olan genç file bekçisi Batuhan Şen ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta. Geçtiğimiz sezonu Menemenspor'da kiralık olarak geçiren Batuhan Şen'e son olarak Bodrumspor talip oldu. Spor Toto 1. Lig için iddialı bir kadro kurmak isteyen takım genç kaleciyi kadrosuna mutlaka katmak istiyor. Bu anlamda Batuhan Şen  ve Galatasaray ile temaslara başladılar. Kalecinin transferinde gelişmeler olumlu sürerken yakın zamanda resmi açıklamanın yapılacağı konuşulmakta.


Kalecinin kariyeri

Galatasaray altyapısında yetişen Batuhan Şen performansıyla takımın yaş kategorilerinde hızlıca yükseldi ve sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. İlk önce Karadeniz ekibi Hekimoğlu'na kiralık olarak giden kaleci sonrasında ise İzmir ekibi Menemenspor'a kiralandı. Şimdilerde Menemenspor'dan dönen oyuncu için Bodrumspor talip oldu. Genç file bekçisinin transferi ile ilgili gelişmeler ise taraftarlar tarafından oldukça merakla takip edilmekte. Batuhan Şen geçen sezon Menemenspor formasıyla ilk 11'de 34 karşılaşmaya çıkmış ve 3 kez sarı kart görmüştür. Kırmızı kart cezasına ise hiç düşmemiştir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal