Beşiktaş - Deportivo Alaves hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig yeni sezon çalışmalarına başlamaya hazırlanan Beşiktaş İspanyol temsilcisi Deportivo Alaves ile hazırlık maçında mücadele edecek. Peki Beşiktaş - Deportivo Alaves hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Beşiktaş - Deportivo Alaves karşılaşmasına dair detaylı bilgiler haberimizde

24.06.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-09:50) Beşiktaş - Deportivo Alaves hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in hızlı giriş yapmayı ve hedefinde şampiyonluk olan Beşiktaş bu sene yeni teknik direktörleri Valerien İsmael yönetimiyle beraber antrenmanlara başlayacak. Siyah beyazlı takım ilk hazırlık maçını Wolverhampton ile yaparken ikinci hazırlık maçı ise Deportivo Alaves ile gerçekleşecek. Beşiktaş - Deportivo Alaves hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

Beşiktaş - Deportivo Alaves hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Siyah beyazlı takım yeni sezonun açılışını 27 Haziran tarihinde Nevzat Demir Tesisleri'nde Fransız teknik direktörü Valerien İsmael önderliğinde yapacaktır. Beşiktaş'ın oynayacağı hazırlık maçları ise tek tek açıklanamaya başladı.

Beşiktaş hazırlık maçı

5-16 Temmuz tarihlerinde Avusturya'da Bad Haring bölgesinde 20-27 Temmuz tarihlerinde ise İspanya Alicante şehrinde yeni sezona başlayacaktır. İlk hazırlık maçı 23 Temmuz da Wolverhampton'a karşı olurken ikinci hazırlık maçı ise İspanyol takımı Deportivo Alaver olacaktır.

Siyah beyazlı takımın yapacağı hazırlık maçları canlı olarak ekranlara verilecekken hangi kanal olduğu ise ileriki günlerde belli olacaktır.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal