Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk Eyüpspor'a mı transfer oluyor? Futbolcudan konuyla ilgili açıklamalar geldi!

Galatasaray formasını terleten Alpaslan Öztürk, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer oluyor. Konuyla ilgili 28 yaşındaki oyuncu, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

23.06.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-17:13) Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk Eyüpspor'a mı transfer oluyor? Futbolcudan konuyla ilgili açıklamalar geldi!

Galatasaray'ın 28 yaşındaki stoperi Alpaslan Öztürk ile ilgili flaş gelişmeler söz konusu. Oyuncu geride kalan sezon Galatasaray'da istenilen performansı veremedi. Stoper oyuncu düzenli forma şansı bulamazken yaz transfer döneminde başka takıma transfer olacağı gündemdeydi. Son olarak futbolcunu yaptığı transfer açıklamaları ve yolların ayrıldığı teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili sözleri oldukça ilgi çekti.

İtiraflarda bulundu

Alpaslan Öztürk, Eyüpspor'a transfer durumuyla ilgili olarak 'Prosedürler devam ediyor. Girişim oldu. Detaylar görüşülüyor diye biliyorum. 1 sene kiralık talebi var Eyüpspor'un. Sayın başkanla görüştüğümde güzel bir proje sundu bana. Projeye inandım. O yüzden inşallah her şey yolunda gider, anlaşmalar sağlanır. ve bu projenin bir parçası olurum.' dedi.

Takımdan ayrılmak istemiş

Futbolcu transfer durumuyla ilgili olarak, 'O zamanın şartları diyelim. Ben isteğimi belirttim yönetime. Onlar nasıl değerlendirdi bilmiyorum ama o zaman izin çıkmadı. Bu sene de zaten geçen seneden bir talebim olduğu için yönetim kırmadı beni, hatta takdir etti bu düşüncemi. Oynamayan futbolcu, mutsuz futbolcudur. O yüzden gidip bu projenin bir parçası olmak istiyorum.' şeklinde konuştu.


Domenec Torrent ile yaşadığı tartışmaya değindi

Galatasaray ile yolları ayrılan Domenec Torrent hakkında konuşan futbolcu, 'O dönemle ilgili konuşmak çok isterim. Ama geçmiş, geçmişte kaldı. Torrent Galatasarayımız'dan ayrıldı. Bizim namahremimiz. Evimizin içinde olan olaylar, geçmişte de olsa, bunu açıp anlatmaya gerek yok. O insanı lekelemek de istemem.' ifadelerinde bulundu.

Eleştiriler hakkında konuştu

Futbolcu performansına yönelik eleştiriler hakkında ise, 'Benim oynadığım maçlar belli. Çok güzel performans verdiğim maçlar da oldu. Oynadığım maçlarda birçok kez haftanın kadrosuna da seçildim. O yüzden benim içim çok rahat. Galatasaray formasının ağırlığını bildim. Sadece bu yapı meselesi. Oturduğum yerden para kazanayım demedim hiçbir zaman. İnşallah güzel bir sezon geçiririm.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal