Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'dan, Galatasaray'ın yeni hocası Okan Buruk'a sosyal medyadan dikkat çeken mesaj geldi!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yeni hocası olan ve bir dönem takım arkadaşı olan Okan Buruk'u sosyal medya üzerinden tebrik etti. Belözoğlu'nun paylaşımı yoğun ilgi gördü.

23.06.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-15:12) Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'dan, Galatasaray'ın yeni hocası Okan Buruk'a sosyal medyadan dikkat çeken mesaj geldi!

Sarı kırmızılıların yeni hocasının resmen Okan Buruk olmasının ardından önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Okan Buruk'un, Galatasaray'ın yeni hocası olması Türk futbolunda büyük yankı uyandırırken önemli gelişmeler ise gelmeye devam ediyor. Son olarak Emre Belözoğlu'nun, Okan Buruk hakkında yayınladığı mesaj oldukça ilgi çekti.

Hocayı kutladı

Sarı kırmızılıların yeni teknik adamı resmen Okan Buruk oldu. Galatasaray genç hoca ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirmişti. Okan Buruk'un sarı kırmızılı takımın başına geçmesi sonrasında Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nda da bir kutlama mesajı geldi. Emre Belözoğlu eski takım arkadaşı hakkında, 'Her şey o güzel gönlünce olsun Okan abim' ifadelerine yer verdi.


Yoğun ilgi gördü

Emre Belözoğlu'nun, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk hakkında yayınladığı mesaj yoğun ilgi gördü. Taraftarlar yayınlanan mesaja odaklanırken sarı kırmızılılarda yaşanan gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediliyor. Okan Buruk'un Galatasaray'ın başında yapacağı hamleler ve göstereceği performans futbolseverlerin kafasında büyük bir soru işareti olarak bulunuyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal