Umut Bozok Trabzonspor’a transfer oldu mu? Umut Bozok’un Türkiye temsilcisi oyuncusunun Trabzonspor’a imza atmadığını açıkladı

Geçen sezon Kasımpaşa ile gol kralı olan Umut Bozok’un yeni sezonda Trabzonspor’a transfer olacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Bozok’un Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık, oyuncusunun bir kulüple anlaşma sağlamadığını açıkladı.

23.06.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-13:34) Umut Bozok Trabzonspor’a transfer oldu mu? Umut Bozok’un Türkiye temsilcisi oyuncusunun Trabzonspor’a imza atmadığını açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fransız kulübü Lorient’te bulunan Umut Bozok’un transferiyle ilgili ortaya çeşitli iddialar atılmıştı.

Transferi çok konuşuluyordu

Umut Bozok’un önümüzdeki sezon öncesi Trabzonspor ile anlaşma sağladığı yönündeki haberler geçtiğimiz günlerde konuşulmaya başlanmıştı.


Umut Bozok Trabzonspor'a imza attı mı?

Trabzonspor’un Umut Bozok ile anlaştığı yönünde çıkan haberler üzerine golcü oyuncunun Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık konuya ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Umut Bozok’un Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık, Sporx’e oyuncusunun transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;
‘ Umut Bozok'un Fransa'daki menajeri Olivier Davo ve Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi de benim. Trabzonspor, Umut Bozok'un transferi için yetkisi olmayan kişilerle görüştü ve bu transfer süreci çıkmaza girdi. Umut Bozok'un transferi için Türkiye'den bazı önemli takımlar ile görüşüyoruz. Bugün yine bir görüşmemiz oldu ve Trabzonspor şu anda görüştüğümüz takımlar arasında hala yer alıyor. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal