Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk taraftarlara seslendi!

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor. Sarı kırmızılıların anlaşmaya vardığı ve yakın zamanda takımı çalıştıracak olan tecrübeli teknik adamın açıklamaları oldukça büyük yankı uyandırdı. Okan Buruk, taraftarlara 'Zorlukların farkındayım. Yeter ki Galatasaray taraftarı destek olsun. Gerisini bana bıraksın.' ifadelerine yer verdi.

22.06.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-09:22)

Galatasaray'da geçen sezon oldukça başarısız bir şekilde tamamlanırken yeni sezon için sarı kırmızılılar kolları sıvamış durumda. Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan olmasının ardından teknik adamlık koltuğuna ise Okan Buruk geldi. Yaşanan gelişmeler taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Galatasaray'da takımın başına geçecek olan Okan Buruk'un yaptığı ilk açıklamalar ise çok konuşuluyor. 

Söylediği sözlerle gündeme oturdu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk yaptığı açıklamada, 'Oğlum beni hep Galatasaray teknik direktörü olarak görmeyi hayal ediyordu. Hem kendim için hem de ailem için çok heyecanlıyım. Başarıya ve Galatasaray'a hazırım. Zorlukların farkındayım. Yeter ki Galatasaray taraftarı bana destek olsun. Gerisini bana bıraksın.' ifadelerine yer verdi.

Sarı kırmızılılardan futbolculuk döneminde yaşanan ayrılık hakkında konuştu

Okan Buruk futbolculuk döneminde Galatasaray'dan Inter'e bedelsiz gitmesiyle ilgili olarak ise, 'Ben hiçbir zaman Galatasaray'a ihanet etmedim, etmem de. nsan doğduğu büyüdüğü yere yanlış yapmaz. Şimdi yeni bir dönem...'

'Galatasaray benim yuvam... Başarıya susamış bir ekip her şeyi başarır. Birçok zorluk ile karşılaşacağımı biliyorum. Buna hazırlıklı ve tam motiveyim. Yapacağımız nokta transferler ile güçlü hale geleceğiz.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.


Gözler hocaya çevrildi

Okan Buruk'un yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Sarı kırmızılılarda genç teknik adamın nasıl bir performans sergileyeceği futbolseverlerin yoğun merakını kazanmış durumda. Ayrıca hocanın takıma transfer edeceği isimler de büyük ilgi çekiyor. Bu anlamda önümüzdeki günlerde Galatasaray'da hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal