Fenerbahçe’yi takipten çıkan Mesut Özil takımdan ayrılacak mı? Mesut Özil Fenerbahçe’ye hizmet etmek istediğini yalan haberlere itibar edilmemesini istedi

Fenerbahçe’ye transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren Mesut Özil’in sarı lacivertli takımdaki kariyeri büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Mesut Özil’in son olarak Fenerbahçe’yi takipten çıkması birçok söylentinin çıkmasına neden olmuştu. Mesut Özil, Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini açıkladı.

22.06.2022-08:56 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-08:56)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ye transfer olarak tüm dünyada gündem yaratan Mesut Özil’in gelişi sarı lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı.

Kadro dışı bırakılmıştı

Mesut Özil’in Fenerbahçe kariyeri ise büyük bir hayal kırıklığının ötesine geçememiş, hatta geçtiğimiz aylarda yıldız futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.

Sezon öncesi kampına dahil edilmedi!

Teknik Direktör Jorge Jesus’un takıma gelmesiyle birlikte yeni sezonun hazırlık kampına başlayan Fenerbahçe’de kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil, sezon öncesi kampına da dahil edilmemişti.


Mesut Özil'den flaş açıklama

Geçtiğimiz günlerde sarı lacivertli kulübü sosyal medya hesabından takipten çıkmasıyla gündeme bomba gibi düşen Mesut Özil, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Mesut Özil, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum. Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim birçok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım. Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur. Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal