Fortuna Sittard sahibi Işıtan Gün kimdir? Işıtan Gün kaç yaşında, serveti ne kadar? Fortuna Sittard sahibi Işıtan Gün hakkında bilgiler

Acun Ilıcalı, satın almış olduğu Hollandalı futbol kulübü Fortuna Sittard 'dan ayrılacağını açıkladı ve kulübün yeni sahibi de Işıtan Gün oldu. Peki Fortuna Sittard kulübünün yeni sahibi Işıtan Gün kimdir? Işıtan Gün kaç yaşında ve nereli? İşte detayları..

21.06.2022-20:57 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:57) Fortuna Sittard sahibi Işıtan Gün kimdir? Işıtan Gün kaç yaşında, serveti ne kadar? Fortuna Sittard sahibi Işıtan Gün hakkında bilgiler

26 Nisan 2021 yılında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, satın almış olduğu Hollandalı futbol kulübü olan Fortuna Sittard 2dan ayrıldığını açıkladı ve sosyal medya hesabından da duyuruyu yayınlayan Ilıcalı 'nın açıklaması şu şekildedir:

'' İngiltere liginden bir kulüp satın alıp devam etmek istiyoruz. Çok güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard kulübüne veda ediyoruz. ''

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda da Fortuna Sittard kulüp başkanı olan Işıtan Gün, söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Galatasaray 'da meydana gelen olayları ele alan Işıtan Gün, hayatı ile kariyerine dair bilgilerle araştırma konusu oldu. Peki Fortuna Sittard 'ın yeni başkanı Işıtan Gün kim? İşte detaylar..

Fortuna Sittard Sahibi Işıtan Gün Kimdir

Işıtan Gün hayatı ve biyografisi

Özgür Işıtan Gün 7 Aralık 1975 yılında Ankara 'da doğdu. Türk iş insanı ve spor yöneticisi olan Işıtan Gün, şimdilerde Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesidir ve Fortuna Sittard Kulüp Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Gün, Kadıköy Anadolu Lisesini bitirdikten sonra 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden ve 2000 yılında da City University of New York 'ta Uluslararası Finas Master Bölümünden mezun olmuştur. Amerika Birleşik Devletleri 'nde proje geliştirme ile proje finansmanı alanlarında çalışıp 2006 'da Türkiye 'ye dönmüş ve enerji sektöründe yatırım yapan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak çalışmaya başlamıştır. Işıtan Gün, 2013 'te Galatasaray Spor Kulübünde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu olan İcra Kurulu 'nda görev yapmıştır. Daha sonrasında ise kulüpte mali işlerden sorumlu olan COO ünvanı ile görev almaya başlamıştır. 2016 'dan itibaren de Fortuna Sittard kulübünün başkanlığını yapmaktadır.

Özgür Işıtan Gün'ün Hayatı

Fortuna Sittard Kulüp başkanı Işıtan Gün kimdir? Işıtan Gün ne kadar servete sahip?

1975 'de doğan Özgür Işıtan Gün, Kadıköy Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra 1998 'de İstanbul Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümünü ve 2000 'de de City University of New York 'ta Uluslararası Finans Master bölümünü bitirmiştir. Amerika Birleşik Devletleri 'nde proje geliştirme ile proje finansman alanlarında çalışarak 2006 'da Türkiye 'ye dönüş yapmış ve burada da enerji sektörüne yatırım yapan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak çalışmaya başlamıştır.

Işıtan Gün, 2013 'te Galatasaray Spor Kulübünde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu 'nda görev almaya başlamıştır. Daha sonradan da kulübün mali ilerinden sorumlu olan COO olarak görev yapmaya başlamış ve 2016 'dan itibaren de Fortuna Sittard Kulüp Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal