Eduardo Pereira Rodrigues kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Fenerbahçe transfer iddialarıyla gündeme gelen Eduardo Pereira Rodrigues hakkında bilgiler

Fenerbahçe Spor kulübünde hocalık yapan Jorge Jesus ile beraber transfer oyuncu çalışmaları da kaldığı yerden devam etmekte. Geçenlerde açıklanan Bruma 'dan sonra şimdide sarı lacivertlilerin yeni transfer ismi belli oldu. Peki Fenerbahçe 'nin yeni transferi Eduardo Pereira Rodrigues kimdir? Rodrigues nereli ve kaç yaşında? İşte Fenerbahçe 'nin yeni gözdesi Eduardo Pereira Rodrigues hakkında merak edilenler..

21.06.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:56) Eduardo Pereira Rodrigues kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Fenerbahçe transfer iddialarıyla gündeme gelen Eduardo Pereira Rodrigues hakkında bilgiler

Fenerbahçe 'ye yeni katılan Armindo Bruma 'nın ardından takımın kanat bölgesine bir isim daha eklemek için çabalayan Fenerbahçe Spor Kulübünde büyük bir hareketlilik söz konusu. Takım ile önemli ölçüde anlaşmaya varan Bruno Henrique 'nin geçirmiş olduğu ağır sakatlıktan sonra vazgeçen ve alternatif başka oyuncular arayışına giren Sarı Kanarya 'nın son zamanlarda gündeminde yer alan isim belli oldu.

Eduardo Pereira Rodriquez kim

Edinilen bilgilere göre, Palmeiras forması giyen Eduardo Pereira Rodrigues nam - ı diğer ismi ile Dudu Fenerbahçe Kulübünün yeni gözde ismi oldu. 30 yaşında olan genç oyuncu geçen sezonda çıktığı 35 maçta tam 7 gol, 4 asistlik performansa sahip. Kulübü ile 31 Aralık 2023 tarihine dek sözleşme yapan Dudu 'nun Transfermatik verilerine bakıldığında ise piyasadaki değeri tam tamına 12 milyon Euro.

Her iki kanatta ve 10 numaralı pozisyonda oynayabilen futbolcu, üç kere Brezilya Milli Takımı formasında ter dökerek 1 gol attı.

Eduardo Pereira Rodriquez hakkında

Fenerbahçe 2nin öncelikle Palmeiras 'a satın alım opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı belirtilmekte. Eğer ki takımlar arasında yapılan pazarlıktan herhangi bir sonuç alınmaz ise bu sefer de bonservis üzerinden görüşmeler başlatılacak.

2010 'da Cruzeio 'da adını duyuran Dudu daha sonra sıra ile Coritiba ile Dinamo Kiev 'de forma giydi ve 2015 'te de 3 milyon Euro karşılığında Palmeiras takımına transfer edildi.

2020 - 2021 sezonunda da kiralık olarak Katar 'da Al Duhail takımında forma giydi ve sol ayağını oldukça etkileyici biçimde kullanabilen bir oyuncudur.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal