Futbola Siyaseti Karıştırmayın!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:34) Futbola Siyaseti Karıştırmayın!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

FP talimatı ve takım harcama limitleri, bugün çok tartışılmaktadır ama Türk futbolunda almış olduğumuz kararlar bir devrim niteliğindedir.
Göreve gelir gelmez yayıncı krizini kucağımızda bulduk. Kulüplerin menfaatlerini maksimum koruyabilmek için seri olarak 14 toplantı gerçekleştirdik. Paris'te beIN SPORTS'un üst yönetimiyle bir araya geldik ve her iki tarafın haklarını koruyacak kararlar aldık.

Ağustos'ta beIN SPORTS'la sözleşme yeniledik. Kulüplerimizin 3 ay geciken ödemelerinin hepsini yaptık. Kulüplerimiz de o parayla transfer yaptı. 'lük bir kayıp oldu ancak yayıncımızla istikrarlı işbirliğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Digiturk, bizim stratejik ortağımızdır. Gelecek sezon da Türk futbolunun değerini yükselterek kendileriyle yola devam edeceğiz.
Sponsorluk çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni sponsorluk müjdelerimiz olacak. Milli takımımızın artan başarılarıyla birlikte, yeni anlaşmalarla büyümeye devam edeceğiz.

Süper Kupa finali Vodafone Park'ta oynandı. Türkiye'ye 1 milyar TL'den fazla fayda sağlandı. UEFA hayran kaldı. Organizasyon gücümüzü, 30 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi finaliyle göstereceğiz.

Yeni projelerimizi çok önemsiyoruz. UEFA Çocuk Vakfı ile çok önemli bir anlaşma yaptık. Şanlıurfa'da ortak proje için imzaları attık.
Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız proje kapsamında başta hakemlik olmak üzere futbol üzerine meslek yüksekokulları kuracağız.

Futbola başlama yaşını aşağıya çekmeyi planlıyoruz. Hedefimiz 129 bin 600 genci lisanslı sporcu yapmak.
Kulüplerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyarete gittik, kulüp başkanlarımızın dertleri ve sıkıntıları dinlendi. Cumhurbaşkanımızın kulüp başkanlarına, ''Sorunlarınızı kendi aranızda çözün, futbola siyaset karıştırmayın.'' dedi

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal