Fuat Oktay Avusturya Başbakanlık Binasına Çekilen İsrail Bayrağına Tepki Gösterdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, ‘’İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamın altına imzasını attı.’’ Sözleriyle Avusturya başbakanlık binasına çekilen İsrail bayrağına tepki gösterdi.

15.05.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 15.05.2021-12:51) Fuat Oktay Avusturya Başbakanlık Binasına Çekilen İsrail Bayrağına Tepki Gösterdi

İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamları sürüyor.

Gazze’de sivil yerleşim yerleri İsrail tarafından füzelerle vurulurken aralarında çocukların da bulunduğu birçok sivil hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’e karşı uluslararası bir hareket için diplomasi trafiğini de sürdürürken çeşitli ülkelerden ve birçok ünlü isimden İsrail’e kınama geldi.

Avusturya da  İsrail’in katliamlarını destekler nitelikle bir harekete imza attı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un, başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirmesine tepki gösterdi.

‘’İNSANLIK TARİHİNE KARA LEKE’’

Kurz'un sergilediği bu tutumu, insanlık tarihine kara leke olarak adlandıran Oktay, Twitter'dan şu açıklamada bulundu: 

Avusturya Başbakanı sergilediği tavırla İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamın altına imzasını attı. Filistin'de çocukların katliamına ortak olan, vicdan yoksunu bu zatın Avrupa'da artan İslam düşmanlığı ve faşizme de cesaret veren tutumu insanlık tarihine düşülen kara bir lekedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal