Flaş! FETÖ’nün Mağduru Ol, MHK’nin Mağduru Ol, Tahkimin Mağduru Ol...

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

17.02.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-17:09) Flaş! FETÖ’nün Mağduru Ol, MHK’nin Mağduru Ol, Tahkimin Mağduru Ol...

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, gündem dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

Ben rakibimin en güçlü şekilde karşıma çıkmasını ve onun en güçlü halini yenmek isterim. Sörloth’un olmasına da o yüzden maçtan önce bir şey demedik.

Demekte istemedik ama durum ortada. Sevk edildiği madde ortada. Adım adım bunu azaltarak bizim maçımıza tekrar oynayacak hale gelmesine, onun da skora etki etmesine Trabzonluların bile kabul etmemesi lazım. Etmiyordur birçoğu. Bu kadar adaletsizlik olmaz. Biz hep hakkımızla, tertemiz formaları kirletmek istemeyiz. Gerçekten birçoğunun mutlu olmadığına eminim. Konuştuğum bazı arkadaşlardan da o tepkiyi alıyorum. Keşke ilk 15 dakika oynadıkları futbolcu 90 dakikaya yaysalardı golü de atmasaydık 2-0 yenselerdi, bizde buraya boynumuz bükük şekilde gelir önümüzdeki maç için hazırlıklarımızı yapardık.

Ama maalesef öyle olmadı. Aslında dış müdahaleler olmasaydı bu maç böyle bitmezdi. Hak edilen sonuç neyse belki Trabzon yenerdi, belki biz yenerdik belki de berabere biterdi. Bu maç böyle olmazdı. Eserleriyle gurur duysunlar. Kimin içine sinecek.
Artık uyarıların bir faydası olmaz, bol bol ceza alırız. Ligden de zevk almıyorum. Artık iyice futboldan da soğudum. Zaten artık kabak tadı vermeye başladı. Niçin mücadele ettiğimizi de anlayamıyorum. Niye bu kadar kendimizi paraladığımızı anlayamıyorum. Ne ailemize bakabiliyoruz, ne işimize gücümüze bakabiliyoruz, ne boyumuz uzuyor kendi adımıza. Sivasspor için, Türk futbolu için uğraş uğraş nelerle mücadele et.

FETÖ’nün mağduru ol, MHK’nin mağduru ol, tahkimin mağduru ol. Gönlümüz geçti. İnşallah sonu iyi olur. İnşallah bu kaygılarımızın bir tanesi gerçekleşmez. İnşallah hak edenin kazanacağı bir lig olur.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal