Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Futbolcularıyla Toplantı Gerçekleştirdi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, son haftalarda görevden ayrılacağı yönünde çıkan haberler hakkında futbolcularına Çaykur Rizespor maçı öncesi sert açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-13:21 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-13:21) Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Futbolcularıyla Toplantı Gerçekleştirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Fenerbahçe için kritik karşılaşma büyük bir önem taşıyor.

FENERBAHÇE YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR

Haftalardır devam eden kötü gidişatına bir son vermek isteyen Fenerbahçe, taraftarı önünde oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasında alacağı galibiyet ile yükselişe geçmek istiyor.

VİTOR PEREİRA'DAN FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, son haftalarda en çok konuşulan konulardan biri olarak görevden ayrılacağı yönündeki iddialar hakkında futbolcularıyla kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde futbolcularına yaptığı konuşmada ;

' Benim dedikodulara ayıracak hiç vaktim yok. Şu an tek amacım, Rizespor maçını kazanmak. Tamamen takımıma odaklanmış durumdayım ve işime konsantreyim. Oyuncularıma inanmaya ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğim. Taraftarımızı üzdük ama onları Kadıköy'de artık mutlu etme zamanı geldi. ' şeklinde konuştuğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal