Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı sevindiren gelişme: O yıldız derbide oynayacak

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı Lacivertliler'de Djiku formasına kavuşuyor. İşte detaylar...

07.12.2023-14:47 - (Son Güncelleme: 07.12.2023-14:47) Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı sevindiren gelişme: O yıldız derbide oynayacak

Süper Lig’in 15. Haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş’a konuk olacak. Kritik maç öncesi teknik direktör İsmail Kartal, dev derbi öncesi sahaya çıkacak 11’i hazrlıyor.

Stoper hattı sekteye uğradı

Sarı Lacivertliler’in UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı Ludogorets maçında sakatlanan Alexander Djiku'nun ayak parmağında kırık tespit edilmişti. Djiku'nun ardından Becao da ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanmış ve Fenerbahçe'nin stoper zahiyat vermeye başlamıştı. Djiku ve Becao'nun oynamadığı maçlarda stoperde Samet Akaydin ve Oosterwolde görev alsa da ikilinin performansı beklentilerin altında kalmış ve birçok puan kaybı yaşanmıştı.

Partneri de belli oldu

Öte yandan Alexander Djiku sakatlığını tamamen atlattı. Bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren başarılı stoper, Beşiktaş derbisiyle formasına kavuşacağı öğrenildi. Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, dev maçın savunma hattını belirledi. Buna göre Djiku'nun partneri Samet Akaydin olacak.  İsmail Kartal derbide sağ bekte Osayi-Samuel, sol bekte ise Ferdi Kadıoğlu'na görev vereceği gelen Haberler arasında yer alıyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal