Fenerbahçe Kasımpaşa maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları – 2024 FB Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar belli oldu. İşte 2024 Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar…

24.02.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 24.02.2024-17:01)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kadıköy’de Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışı için kritik olan bu mücadele futbol severler tarafından büyük bir dikkatle takip edilecek. Maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler ise Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz veren kanallar, 2024 Fenerbahçe Kasımpaşa maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar gibi araştırmalara yöneldi.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman?

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı bugün saat 19.00’da başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1’de canlı ekranlara getirilecek.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayan kanallar hangileri 2024?

Süper Lig’de bu akşam 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayan kanallar belli oldu. İşte Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz ve canlı yayınlayan yabancı kanallar:

Portekiz: Sport TV2

Fransa: Free

Fenerbahçe Kasımpaşa

Fenerbahçe Kadıköy’de hata istemiyor

Süper Lig’de son haftalarda evinde kazanmakta zorlanan Fenerbahçe, Samsunspor ve Alanyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıplarının ardından liderliği kaybetmişti. Sarı lacivertli takım taraftarı önünde artık sezon sonuna kadar puan kaybı yaşamamak için ilk olarak Kasımpaşa’yı yenmeye çalışacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal