Fatma Dizi Konusu

Netflix, 27 Nisan'da Türkiye'de yayınlayacağı yeni Türk dizisi Fatma'dan resmi fragman yayınladı. Peki, Fatma dizisinin konusu nedir? Fatma dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtlar.

12.04.2021-17:34 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-17:34)

Netflix Türkiye, geçtiğimiz aylarda duyurusunu yaptığı Fatma isimli türk dizisi için resmi fragman yayınladı. Başrolünde Burcu Biricik'in olduğu Fatma dizisi, sıradan bir temizlikçi olan, ancak daha sonra başına gelen olaylar nedeniyle seri katile düşen bir kadını anlatacak.  Peki, Fatma dizi konusu nedir? Fatma dizisinin oyuncuları kimler? Fatma ne zaman yayınlanacak?

FATMA DİZİ KONUSU NEDİR?

Dünyanın en popüler online dizi ve film izleme platformu Netflix, nisan ayında yayınlamayı planladığı Türk dizisi Fatma hakkında resmi fragman yayınladı. 27 Nisan'da Türkiye'de gösterime girecek dizi Fatma isimli bir kadının hikayesine mercek tutuyor. 

Fatma'nın başrolünde özellikle son dönemlerde oyunculuğuyla göz dolduran Burcu Biricik bulunuyor. Dizideki Fatma, hayatını temizlikçi olarak sürdüren bir kadındır. Kocası Zafer hapishanededir ve bir gün aniden ortadan kaybolmuştur. Eşinin kaybolması neticesinde onun peşine düşen Fatma ise kendisinin dahi beklemediği bir cinayeti işler. Kocasının bağlantıları bu cinayetin farkına varınca Fatma'nın hayatı tamamen değişir ve kendi hayatını devam ettirebilmek için cinayatler işlemeye devam eder.

FATMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başak Abacıgil Sözeri'nin yapımcılık koltuğunda oturduğu Fatma dizisinin oyuncu kadrosunda Çağdaş Onur Öztürk, Olgun Toker, Deniz Hamzaoğlu, Uğur Yücel, Hazal Türesan, Mehmet Yılmaz Ak ve Gülçin Kültür Şahin bulunuyor. Yeni Netflix dizisi, tek sezonluk mini dizi olarak planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal