Behind Her Eyes Dizi Konusu

Behind Her Eyes dizi konusu nedir, oyucular, yönetmen ve senaristi kimdir? Gözlerinin Ardında dizisi nerede çekilmiştir, nerede yayınlanmıştır?

01.06.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-18:03) Behind Her Eyes Dizi Konusu

Netflix’teki profilinde yer alan kısa özete göre; ‘Bekâr bir anne, psikiyatrist patronuyla ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurunca kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulur’ şeklinde anlatılan dizi, kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaştı. Hakkında ‘gizemli’ ya da ‘ters köşe yapan’ şeklinde yorumlar dillendirilen bu diziyi inceliyoruz. 

BEHİND HER EYES DİZİ KONUSU

‘Gözlerinin Ardında’ başlangıçta gergin bir gerilim dizisi izlenimi veriyor. Ancak dizi akarken fantastik bir dünyaya geçiş yapılıyor. Louise ve Adele adlı karakterler, ortak yaşadıkları gece korkuları nedeniyle bağlanmalarının ardından, Adele yeni tanıştığı arkadaşına rüyalarının kontrolünü ele geçirmesi ve sonunda astral projeksiyonu uygulaması için koçluk yapar.

Başlangıçtaki birkaç bölüme bakıldığında, ‘Behind Her Eyes’, dünya üzerinde, sıkılan her insanın yaptığı gibi hayatlarını biraz daha seksi hale getirmeye çalışan üç bıkkın insanı konu alıyor. Psikoseksüel bir gerilim olarak nitelendirilebilecek bu dizi, bölümler ilerledikçe bekar anne Louise (Simona Brown), annenin yakışıklı patronu David (Tom Bateman) ve onun tuhaf eşi Adele (Eve Hewson) ekseninde farklı sahnelere neden oluyor.

GÖZLERİNİN ARDINDA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Behind Her Eyes dizisi İskoçya ve Londra olmak üzere iki farklı yerde çekildi. İlk sahneleri İskoçya’da çekilen dizi, Fairdale Malikânesinin merak edilmesine neden oldu. Fairdale Malikânesi gerçekte neresi? Bunun bilgisi izleyicilere verilmedi. 

Dizinin geri kalanı ise Londra ve Londra’nın kuzeyinde çekildi. David ve Adele’nin süslü evinin dış cepheleri Islington’da çekilirken, dizide görülen diğer Londra konumları Hampstead Heath ve Camden Market olarak öne çıkmaktadır.

GÖZLERİNİN ARDINDA / BEHİND HER EYES DİZİSİ OYUNCULARI

BEHİND HER EYES LOUİSE 

İzleyiciler sık sık Behind Her Eyes Louise kim? Şeklinde sorular soruyor. 

Louise karakterini Simona Brown canlandırıyor. Genç ve bekâr bir anne rolündeki Louise, sıkıcı hayatından kurtulmak için, yeni evli patronu David’le bir ilişki içerisine giriyor ve üç kişi arasındaki aşk üçgeninin arasına çekiliyor. Bu süreçte David’in karısıyla da arkadaş olan Louise, sık sık gece kâbusları yaşıyor.

BEHİND HER EYES ADELE

Adele kimdir? Adele, David’in karısı rolünde. Yeni evli olmasına rağmen evde her zaman tek başına. Louise ile arkadaş olduktan sonra hayatı değişmeye başlıyor. Akıl hastanesinde, sıkıntılı bir geçmişi olan Adele karakterini Eve Hewson canlandırıyor.

BEHİND HER EYES DAVİD

David kimdir? David, Behind Her Eyes dizisinde yakışıklı ve gizemli bir psikiyatrist olarak biliniyor. Yeni evlendiği karısı evde tek başınayken David Louise ile ilişki yaşıyor. Adele’in sırlarını taşıyor.

BEHİND HER EYES ROB

Rob kimdir? Rob, Adele’nin psikiyatri hastanesinde birlikte geçirdikleri zamanların hatırlamalarında ve flashbacklerde görülen kişidir. Rob, Adele’nin geçmişteki en iyi arkadaşıdır. 

Rob uyuşturucu bağımlısı ve yerinde duramayan tedirgin bir kişi olduğu için, Adele’nin şeytanlarının üstesinden gelmesine yardım etme konusundaki nezaketine ve bağlılığına yoğun bir şekilde içten içe çekiliyor ve gerçek dünyadaki en iyi arkadaşının hayatının bir parçası olmama düşüncesine katlanamıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal