Lupin Dizi Konusu Nedir?

Lupin dizi konusu nedir? Lupin 2. Sezon ne zaman? Lupin dizisinin oyuncuları kimler? Lupin dizisi hakkında merak edilenleri derledik.

11.03.2021-10:27 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-11:43) Lupin Dizi Konusu Nedir?

8 Ocak 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan Lupin dizisi şu an için sadece 5 bölümden oluşmaktadır. Ancak Lupin, dizi konusu, oyuncu zenginliği ve diğer detaylarıyla kısa sürede çok fazla kişi tarafından izlenerek başarı yakalamıştır. Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Etan Simon, Shirine Boutella, Johann Dionnet, Vincent Garanger, Nicole Garcia gibi isimlerin yer aldığı dizinin kısa incelemesi sizlerle. İşte, Lupin dizi konusu ...

LUPİN DİZİSİNİN KONUSU

Lupin dizi konusu, esas itibariyle bir intikam hikayesi taşıyor. Ana karakter Assane Diop’un babası yıllar önce haksız yere hapis yatıyor ve hapiste kendisini asarak intihar ediyor. Kahramanımız ise babasını haksız yere hapse sokan ve onun ölümüne sebep olanlardan intikam alabilmek için aklını kullanarak alışılagelmişin dışında bir hırsız oluyor. 

Assane Diop, farklı bir karakter olarak; eğlenceli, akıllı, gösterişi seven, elleri çabuk ve farklı kılıklara çok hızlı girebilen bir hırsızdır. Bu hırsız, babasının bir zamanlar ona verdiği Maurice Leblanc’ın Arsene Lüpen adlı romanından çok etkilenip ona çok benzeyen bir karaktere bürünüyor. Öyle ki Lupin dizi konusu, ilk sezon boyunca sık sık Arsen Lüpen’den bahsediyor. Hatta o kadar çok bahsediyor ki; insan kendisini bu karakter hakkında araştırma yapmaktan alıkoyamıyor. 

LUPİN DİZİSİNİN YAN KARAKTERLERİ

Lupin’in yardımcı karakterleri de, en az dizinin başrol oyuncusu kadar başarılı bir oyunculuk ile karşımıza çıkıyor. Oyuncular rollerine ısınmışlar ve kendilerini bu rollerde göstermeyi başarmışlar. Özellikle Fransızca’nın fonetik yapısını beğeniyorsanız, bu diziyi izlemenizi öneririz. 

LUPİN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Omar Sy – Assane Diop

Shirine Boutella – Lieutenant Sofia Belkacem

Ludivine Sagnier – Claire

Nicole Garcia – Anne Pellegrini

Clotilde Hesme – Juliette Pellegrini

Soufiane Guerrab – Youssef Guadire

Antoine Gouy – Benjamin Ferel

Hervé Pierre – Hubert Pellegrini

Fargass Assandé – Babakar Diop

LUPİN DİZİSİ HAKKINDA KİŞİSEL YORUM

Lupin dizi oyuncusu

Lupin, ilk sezonunun sadece 5 bölüm olması nedeniyle çok çabuk biten çerezlik bir dizi. Öyle ki dizi ilk bölümden son bölüme kadar bir hayli sürükleyici ve eğlenceli. Bu nedenle izleyicide mutlu bir izlenim bırakıyor. Öte yandan, birinci bölüme başlandığında hiç duraklamadan son bölüme kadar izleniyor. Lupin dizi konusu bu kadar. Peki, bu dizinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

LUPİN DİZİSİ: 2. SEZON NE ZAMAN?

Lupin dizisini izleyenler sık sık ‘Lupin dizisi 2. Sezon ne zaman?’ diye soruyor. Bu konu hakkında Netflix ve dizi yapımcıları kanadından yapılan açıklamaya göre Lüpin ikinci sezon 11 Haziran 2021 tarihinde yayınlandı.

ARSENE LÜPEN (ARSENE LUPİN) HAKKINDA BİLGİ

Dizinin ana karakterine ilham olan Arsene Lüpen, bir romanın Fransız hırsız karakteridir. Bu romanın yazarı Maurice Leblanc, karakterini oluştururken Fransız anarşist ve hırsız olan Marius Jacop‘tan esinlenmiştir. Türkiye’de Türkçe baskısı bulunan bu kitap serisi toplamda yedi kitaptan oluşmaktadır. Kendisini ‘Kibar Hırsız‘ olarak tanımlayan Arsene Lüpen karakteri, hiçbir zaman silah kullanmaz ve eline kan bulaştırmaz. Her zaman ilgili ve kibardır. Karşısına çıkanları dövüş teknikleriyle alt eder, her kılığa girebilir ve çok hızlıdır. Bu nedenle hiçbir zaman yakalanmamıştır. Akıl konusunda ise Sir Arthur Conan Doyle’ın karakteri Sherlock Holmes ile yarışabilir. 

Ayrıca Peyami Safa,  ‘Cingöz Recai’ adlı ünlü karakterini oluştururken Arsene Lüpen’den etkilenmiştir.

Lupin dizisini izleyip Arsen Lüpen'i merak ettiyseniz alt tarafta yer alan 'İlişkili İçerikler' sekmesinden ilgili içeriğimize ulaşım sağlayabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal