New Amsterdam Dizi Konusu

New Amsterdam dizisi bugün özelinde Netflix’in en çok ikinci dizisi olarak öne çıkıyor. Diziyi izlemek isteyen izleyiciler New Amsterdam konusu nedir? New Amsterdam oyuncuları kimlerdir? New Amsterdam 3. Sezon ne zaman? Şeklinde sorular soruyor.

11.03.2021-11:10 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-11:10) New Amsterdam Dizi Konusu

Konu merkezinde bir devlet hastanesi olan ve Amerikan yapımı olarak listelenen New Amsterdam dizisi konum olarak New York’ta geçiyor. İlk olarak 28 Eylül 2018’ Amerikan kanalı NBC’de yayınlanan dizi 15 Şubat’taki 2 sezonuyla birlikte Netflix Türkiye arşivine eklenmişti, bu sayede New Amsterdam, Netflix kullanıcıları tarafından en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı. Söz konusu dizi Eric Manheimer’ın Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital isimli eserinin uyarlamasıdır. New Amsterdam, IMDB’de 8,1 puan almıştır.

NEW AMSTERDAM KONUSU

Dizinin geçtiği hastane, Amerika’nın ünlü ve en eski hastanesi olan Bellevue hastanesinden esinlenilerek oluşturulmuştur. Sistemin olmadığı bu hastane sürekli olarak zarar etmektedir ve bu nedenle sürekli olarak yönetici değişimi yaşanmaktadır. Gelen yöneticiler ilk yılını doldurmadan bu hastaneden ayrılmaktadır. Geçmiş yaşamında idealist ve başarılı olmasıyla bilinen Dr. Max Goodwin hastanenin mevcut sorunlarına rağmen bu hastanede çalışmayı kabul etmektedir. Goodwin hastaneye geldiği ilk gün, tüm kalp damar cerrahisi bölümü çalışanlarını kovarak hızlı bir giriş yapar. Hastaneyi düzeltmeyi kafasına koymuştur.

Zaman içerisinde Dr. Max Goodwin’in tek başına yaptığı hamlelerin pek bir fayda getirmediği gözlenir. Öte yandan hastane bir devlet hastanesidir ve bu nedenle sürekli olarak bürokratik engellerle karşılaşılmaktadır. Öte yandan Goodwin, özel yaşamında da birtakım sorunlarla karşı karşıyadır. Eşi sorunlu bir hamilelik süreci geçirmektedir ve iki kişi arasındaki uyum bozulmuştur. Dr. Max Goodwin, hem özel yaşamında hem de iş yaşamında çeşitli sorunlarla boğuşurken aynı zamanda dillendirmekten kaçındığı bir de hastalığı bulunmaktadır.

New Amsterdam dizisinde her karakter ayrı bir yaşam öyküsüne sahiptir ve dizide bu yaşam öyküleri detaylı bir şekilde anlatılır. Bu nedenle karakterleri yakından tanıma fırsatına sahip oluruz.

DR. MAX GOODWİN KARAKTERİ

Dr. Max Goodwin karakterine Blacklist dizisinde Tom Keen olarak tanıdığımız Ryan Eggold hayat vermektedir. Goodwin, idealist yapısıyla, kimsenin uzun sürel yöneticilik yapmadığı bu hastanede çalışmaya kararlıdır. Ancak mevcut sorunlar nedeniyle bu hiç kolay olmayacaktır.

DR. LAUREN BLOOM KARAKTERİ

Dr. Lauren Bloom karakterine Janet Montgomery hayat vermektedir. Dr. Lauren Bloom hastanenin Bloom, Acil Servis Departmanı’ndan sorumludur.

DR. HELEN SHARPE KARAKTERİ

New Amsterdam Dr. Helen Sharpe karakterine Freema Agyeman hayat vermektedir. Onkoloji bölümünün başkanı olan Sharpe, Dr. Max Goodwin’in ısrarla sakladığı hastalığında devreye girecek olan isimdir.

NEW AMSTERDAM OYUNCULARI

Ryan Eggold / Dr. Max Goodwin

Freema Agyeman / Dr. Helen Sharpe

Jocko Sims / Dr. Floyd Reynolds

Janet Montgomery / Dr. Lauren Bloom

Tyler Labine / Dr. Iggy Frome

Anupam Kher / Dr. Vijay Kapoor

Alejandro Hernandez / Casey Acosta

Margot Bingham / Evie

Lisa O’Hare / Georgia Goodwin

Dierdre Friel / Ella

Emma Ramos / ED Resident Mariana

Christine Chang / Dr. Agnes Kao

Zabryna Guevara / Dora

Debra Monk / Karen Brantley

Stacey Raymond / Paramedic Whitaker

Megan Byrne / Gladys

Nana Mensah / Dr. Candelario

NEW AMSTERDAM 3. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yaratıcı ekibi hali hazırda başka bir yapımla daha uğraşıyor. Bu nedenle New Amsterdam 3. Sezon ne zaman? Sorusunun cevabı belirsizliğini koruyor. Ancak dizi otoritelerine göre New Amsterdam’ın yeni sezonu 2021 yılının yaz aylarında yayınlanacak


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal