Ginny and Georgia Dizisinin Konusu Nedir?

Netflix’in yeni dizilerinden biri olan Ginny and Georgia, izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyiciler Ginny and Georgia dizi konusu nedir? Ginny and Georgia IMDb puanı nedir? Ginny and Georgia 2. sezonu ne zaman? Şeklinde sorular soruyor.

11.03.2021-12:34 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-12:34) Ginny and Georgia Dizisinin Konusu Nedir?

Konu benzerliği bakımından, izleyicilerini 2000 yılının en beğenilen yapımlarından biri olan Gilmore Girls’e kadar götüren Ginny and Georgia; Netflix Top 10 listesinde beşinci sıraya bugün itibariyle (11 Mart 2021) yükselmiş durumda. 

Ginny and Georgia, alt metinler, sahneler, şehirler ve diğer benzerliklerle Gilmore Girls’in ikizi gibi. 

GİNNY AND GEORGİA DİZİ KONUSU NEDİR?

Dizi konu olarak 15 yaşındaki Ginny ve onun 30 yaşındaki bekar annesi Georgia’nın dramatik hikayesine odaklanıyor. Karakter ve yapı olarak birbirlerinin tam zıttı olan ikili, gündelik hayat şartlarıyla uğraşan sıradan bir aile görünümündedir. 15 yaşındaki Gilly bir yandan okul ve arkadaşlarıyla uğraşırken bir yandan da kardeşi ve annesi ile ilgilenmektedir.

Georgia ise güzelliği ile ön plana çıkan 30 yaşındaki bir annedir. Bu bakımdan izleyenlerin hayranlığını almayı başarır. Hayat dolu, hareketli ve deli dolu karakteriyle Ginny’nin geçiremediği çocukluk dönemini kendisi doludizgin yaşar. Erkeklerle ilişkisini ve aynı zamanda işini bir türlü rayına oturtamaz. Yoluna koyduğunu düşündüğü birtakım işler arap saçına dönerken hiç beklenmedik sürprizlerle dizi gelişir. 

GİNNY AND GEORGİA YORUM

Yukarıda sıraladığımız konunun dışında, Ginny and Georgia diğer soft dizilerden farksız bir görüntü sergilemektedir. Amerika’nın küçük yerleşim yerlerinde klişeleşmiş aile ve gençlik temaları bu dizide de yoğun olarak bulunmaktadır. 

İnsanlar bir gün kendi yaşıtlarından yeni arkadaşlar ve dostlar edinir. Başlangıçta yer, içer, eğlenir ve gezer. Daha sonra kötü bir başlangıç ile olaylar silsilesi başlar. 

Netflix izleyici, yormayan ve kolay takip edilebilir bir konusu olması nedeniyle diziyi genel olarak beğeniyorlar.

GİNNY AND GEORGİA IMDB PUANI

Ginny and Georgia güncel IMDb puanı 10 üzerinden 7,2’dir. 17.858 kişi dizi için oy kullanmıştır.

GİNNY AND GEORGİA OYUNCU KADROSU

Gençlik ve aile temalı dizi listelerinde yer alabilecek potansiyele sahip görünen dizi. Özellikle başrol oyuncularının deneyimleri ve rolleriyle ön plana çıkıyor. Yapımcı-yönetmen Sarah Lampert’ın ilk dizisi olarak tarihe geçen Ginny and Georgia, eğlenceli konusuyla çerezlik diziler kategorisinde değerlendirilebilir ve boş vakitleri değerlendirmek için izlenebilir. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekildedir: 

Brianne Howey – Georgia

Antonia Gentry – Ginny

Felix Mallard – Marcus

Jennifer Robertson – Ellen

Mason Temple – Hunter

Raymond Ablack – Joe

Diesel La Torraca – Austin

Chelsea Clark – Norah

Sara Waisglass – Maxine

Scott Porter – Paul Randolph

Katie Douglas – Abby

Sabrina Grdevich – Cynthia

Humberly González – Sophie Sanchez

Nikki Roumel – Genç Georgia

Colton Gobbo – Jordan

Damian Romeo – Matt Press

GINNY AND GEORGİA 2. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin takipçileri ‘Ginny and Georgia 2. Sezon ne zaman?’ şeklinde sorular sormaya başladılar. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Eğer bu konu hakkında bir açıklama gelirse içeriğimizi güncelleyerek bilgi vereceğiz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal