Ezgi Eyüboğlu’ndan Estetik Açıklaması

Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla çok konuşulan ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, şimdi ise İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Eyüboğlu, ‘Estetiğin var mı’ sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

19.02.2021-12:04 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-12:06) Ezgi Eyüboğlu’ndan Estetik Açıklaması

İbrahim Selim’in YouTube üzerinden yayınlanan programına konuk olan Ezgi Eyüboğlu, kariyeri ve özel hayatı hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, ‘Estetiğin var mı’ sorusu karşısında hiç estetik yaptırmadığını belirterek ‘İhtiyacı olan yaptırsın. Ama yaşımın en iyisi olmak için teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorum’ ifadelerini kullandı.

'KÜSLÜĞÜ SEVMEM'

Kendisi hakkında bilinmeyenleri anlatan Ezgi Eyüboğlu, ‘Sinirlenmem saman alevi gibidir. Hemen unuturum. Kırgınlığı, küslüğü sevmem’ dedi. Batıl inancı olmadığını dile getiren güzel oyuncu, ‘Çok hırslı bir insan değilim. Hayatı ıskalamayı sevmiyorum’ şeklinde konuştu.

'UYUMLU VE SICAKKANLIYIM'

İkizler burcu olduğundan dolayı modunun çabuk değiştiğini vurgulayan Eyüboğlu, ‘Yeni girdiğim ortamlarda mesafeli olurum. Ama uyumlu ve sıcakkanlıyımdır’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal