EYT ne zaman çıkacak, çıkacak mı? Taraflar çözüm için masada buluşuyor

Uzunca bir süredir nasıl bir sonuç çıkacağının yakından takip edildiği ETY görüşmeleri için taraflar masaya oturmaya hazırlanıyor. Peki, EYT ne zaman çıkacak, çıkacak mı? İşte EYT düzenlemesi hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar.

15.03.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:30) EYT ne zaman çıkacak, çıkacak mı? Taraflar çözüm için masada buluşuyor

Milyonlarca vatandaş, bir süredir EYT düzenlemesine ilişkin çıkacak sonuçları bekliyor. Türkiye genelinde 5 milyona yakın vatandaş Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( EYT ) durumuna dahil olurken, bu düzenleme ile gelecek yeni haklarını merakla bekliyor.

EYT ne zaman çıkacak, çıkacak mı?

EYT ne zaman çıkacak, çıkacak mı

Hükümet, EYT kapsamına giren vatandaşların sorunlarını çözmek için bir süre önce düğmeye basarken, bu güne kadar bir kaç görüşme de gerçekleştirdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ise 16 Mart tarihinden yeniden bir adım atmaya karar veren hükümet masaya oturarak EYT ile ilgili son düzenlemeleri gözden geçirecek. Yaklaşık 520 bin gibi bir sayıya ulaşan sözleşmeli personellerin sorunları da bu görüşmelerde son bulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal