Everton'ın Transfer Gözdesi Cengiz Ünder!

A Milli futbolcumuz Cengiz Ünder için Premier Lig takımı Everton da devreye girdi. Transferde son durum ve son günlerdeki transfer süreci şöyle oldu.

03.01.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-16:06) Everton'ın Transfer Gözdesi Cengiz Ünder!

İtalya Serie A takımlarından AS Roma'da futbol kariyerine devam eden Cengiz Ünder'in adı Manchester United, Sevilla ve Bayern Münih ile gündeme gelirken flaş bir söylenti daha ortaya çıktı! Hedefteki kulüp Premier Lig'den Everton...

Bleacher Report'tan Dean Jones'un yayımladığı habere göre, A Milli futbolcumuz Cengiz Ünder için Everton da hamle yaptı. Cenk Tosun'un da yer aldığı Everton'un başına gelen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, sezon arasında yapacağı transferlerle kulübünü iddialı bir hale getirmek isterken, gözdelerinden birinin de Cengiz Ünder olduğu söylendi.

Sakatlıktan çıkmasına karşın teknik adamı Paulo Fonseca'dan istediği dakikayı alamayan Cengiz Ünder'in devre arasındaki transfer girişimine olumlu cevap vermesi bekleniyor. EURO 2020 öncesinde gitmek isteyen Cengiz için, "Kendisini daha fazla geliştirmeli, çok çalışmalı. Hem savunma hem hücum yönünde iyi olmalı" söylemlerinde bulunan Fonseca, 22 yaşındaki oyuncuyu ligde yalnızca 7 karşılaşmada oyuna dahil etti ve 280 dakika oynattı.

İtalyan takımında 75 karşılaşmada ter döken Cengiz'in 15 golü ve 11 asisti var.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal