Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz - Türkiye maçının Stefan Kuntz için önemli bir sınav olacağını söyledi

Braga'da görev alan eski Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz - Türkiye karşılaşmasının favorisinin Portekiz olduğunu söyledi.

23.03.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-10:22) Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz - Türkiye maçının Stefan Kuntz için önemli bir sınav olacağını söyledi

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Play-Off karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımız zorlu mücadelede Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesinde Portekiz'in Porto şehrinde hazırlıklarını sürdüren Milli Takım maç saatini beklemeye koyduldu.

Carlos Carvalhal kritik maç öncesi konuştu

Portekizli teknik adam, bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal, Dünya Kupası elemelerinde oynacak olan Portekiz - Türkiye karşılaşması ile ilgili olarak Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Carvalhal, yaptığı açıklamalarda ;

'Burak, Portekiz defansına sıkıntı çıkaracaktır'

Portekiz evinde oynayacak. Bu yüzden onlar için duyguları yoğun, rakibe göre daha fazla pozisyona ve topa sahip olacakları bir karşılaşma bekliyorum. Türkiye'nin üzerine gidecek ve pres yapacaklar. Türkiye de rakibinin top kayıplarını bekleyerek dengeli oynayıp, fırsatlar bulmaya çalışacak. Burak Yılmaz, Türkiye için çok önemli. Portekiz defansına sıkıntı çıkaracaktır. Türkiye top oynamaya çalışacak ama ana hedeflerinin hızlı hücumlar olacağını düşünüyorum.

A Milli Takım - Carlos Carvalhal

'Maçın favorisi Portekiz...'

Portekiz favori. Çünkü 2016'da Avrupa Şampiyonu oldular, düzenli turnuvalara katılıyorlar ve bu maçı evlerinde oynayacaklar. Elbette kolay olmayacak. Eğer bu maç Türkiye'de oynansaydı, şanslar yüzde 50-50 derdim. Türkiye'nin tehlikeli oyuncuları da fazla. Bu maçı kazanan finalde İtalya ile eşleşir. Herkesin beklentisi ise İtalya-Portekiz finali. Ancak Portekizli oyuncular önce bu maça odaklanacaklar. Perşembe günkü maçta finale kalırlarsa İtalya da zor olacak.

'Stefan Kuntz için önemli bir sınav olacak'

Türkiye iyi bir takım. Genel olarak onları analiz ettiğimizde birçok oyuncusu İtalya, İngiltere ve Fransa gibi büyük liglerde oynuyor. Özellikle en önemli isimleri başta Burak Yılmaz ve sonra Hakan Çalhanoğlu. Yeni bir hocaları var. Stefan Kuntz için de önemli bir sınav olacak. Türkiye, şu ana kadar birçok orta seviye takıma karşı maçları kazandı ama büyük takımlara çok fazla üstünlük kuramadı. Eğer Portekiz'i geçerlerse, bu onlar için seviye atlama olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal