A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Portekiz maçı öncesi Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalar

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz maçı öncesinde Cristiano Ronaldo'nun emekliliğinden önce büyük bir final isteyeceği için maçta her şeyi yapacağını söyledi.

23.03.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-09:42) A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Portekiz maçı öncesi Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalar

2022 FIFA Dünya Kupası Grup Elemeleri Play-Off karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda oynayacağı önemli mücadelede Portekiz'in konuğu olacak.

Dünya Kupası macerasına devam etmek isteyen Millilerimiz için hayati bir önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren futbolcularımız heyecanla maç saatini bekliyor.

Milli Takım antrenmanda

'Sahaya kendi karakterimizi yansıtacağız'

Manchester City - Manchester United maçını izleyerek, Portekiz Milli Takımı'nı izlemiş olabiliyorsunuz. Ya planınızı Portekiz'e göre yapabilirsiniz. Ya da kendi gücünüzle rakip analizini birleştirebilirsiniz. Biz tamamen ikinci seçeneği yapıyoruz. Tabii ki onları rahatsız edip, kendi karakterimizi yansıtacağız. Bizim için iyi bir deneyim olacak. Cesur bir takım göreceksiniz.

'Cristiano Ronaldo turnuva için bu maçta her şeyi yapacaktır!'

Ronaldo ve Messi büyük oyuncular, saygı duyuyorum. Eğer Ronaldo'nun kariyeri bitecekse herkes ondan büyük bir final bekler. Bu da Dünya Kupası, Ronaldo bunun için her şeyi yapacaktır. Ama aynı zamanda baskı yaratacaktır. Biz onların motivasyonlarıyla çok ilgilenmiyoruz, planlarımız var. Bu maçı onlar için zorlaştıracağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal