Emre Kocadağ: Hala 5 Puan Önde Lider Bir Beşiktaş Var

Spor Toto Süper Lig'in 35. Haftasında lider Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak zirve hattında çok kritik bir puan kaybı yaşadı.

16.04.2021-22:07 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-22:07) Emre Kocadağ: Hala 5 Puan Önde Lider Bir Beşiktaş Var

Nefes kesen karşılaşmanın ardından bol gollü karşılaşmada taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken Beşiktaş zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, karşılaşmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öncelikle maçı kazanmak istedik. Futbol şansı olarak yanımızda olmayan maçtı. Basit penaltılar verdik. 2-0 öne geçmemize rağmen berabere tamamladık. 7 maç var. Maçlar azaldıkça her rakibin mücadelesi artıyor. Bizim de rakiplerimiz bizim gibi sahaya kazanmak için çıkıyor. Şanssızdık. Ama kaybedilen bir şey yok. Hala 5 puan önde lider Beşiktaş var. Biz takıma ve teknik heyete güveniyoruz. Kalan maçalarını kazanarak bu takım hedefe yürüyecek. Sağlık ekibi bir mani göremezse Aboubakar yarın antrenmanlara başlayacak. Oğuzhan da üzücü bir sakatlık geçirdi. Yarın MR çekilecek. İki üç maç kaybedeceğiz Oğuzhan’ı gibi görünüyor. Bu periyodun zor olacağını söylüyorduk. Her maç farklı motivasyonla çıkıyoruz. Rakipler de öyle çıkıyor. Rakiplerin de zorlu maçları var. Bu yolda puan kayıpları olacak. Moral bozmamak lazım. Hala önde götürüyoruz. Lider olarak götürüyoruz. Ben bu takımın hedefine ulaşacağına inanıyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal