Emirhan Topçu'nun, Beşiktaş'a transferindeki engel ortaya çıktı! Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz transfere onay vermemiş

Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'dan kadrosuna katmak istediği Emirhan Topçu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. 21 yaşındaki genç stoperin siyah beyazlılara katılması beklenirken transferde son anda pürüz çıkmış ve futbolcu imzayı atmamıştı. Oyuncunun transferinin gecikme nedeni ortaya çıktı.

23.07.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-14:55)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş transfere büyük hız vermişken takımda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Teknik adam Valerien Ismael yönetiminde kadrosuna pek çok ismi katan siyah beyazlılarda son olarak gündeme gelen oyunculardan birisi ise Emirhan Topçu oldu. Beşiktaş'ın anlaşmak üzere olduğu aktarılan oyuncuyla ilgili ise son anda pürüz çıkmıştı. Transferin gecikme nedeni ise gün yüzüne çıktı.

Oyuncunun gitmesini istemiyor

Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'da takımın genç yıldızı Emirhan Topçu, Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael'in yoğun dikkatini çekmişti ve futbolcunun takıma transferi için özel talimat verilmişti. Son olarak ise oyuncuyla ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı. Siyah beyazlılara transfer olması beklenen yıldız ismin transferi son anda gerçekleşmedi. Oyuncunun transferinin gerçekleşmemesinde teknik direktör Bülent Korkmaz'ın etkisinin olduğu öğrenildi. Korkmaz'ın, genç oyuncusunun takımdan ayrılmasına onay vermediği aktarıldı. Bu anlamda oyuncunun transfer durumu büyük merak konusu haline geldi.


Futbolcunun kariyeri

Futbola Çaykur Rizespor altyapısında başlayan Emirhan Topçu, ardından Bosna ekibi Celik Zenica'nın yolunu tuttu. Futbolcu bu takımda kiralık oynaması sonrasında Çaykur Rizespor'a geri döndü. Ardından ise Menemenspor'a kiralandı. Yıldız isim Çaykur Rizespor'a tekrar dönerken şimdilerde ise Beşiktaş'a transferi gündemde. Ana mevkisi stoper olan oyuncu ayrıca sol bek ve merkez orta saha olarak görev alabilmektedir.  Futbolcuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Beşiktaş'ın ilerleyen günlerde oyuncunun transferi konusundaki tutumu merak konusu oldu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal