Fenerbahçe'den başka takıma transferi gündemde olan Luiz Gustavo'nun oğlundan dikkat çeken paylaşım geldi!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo'nun uzun süredir takımdan ayrılması gündemde yer alıyordu. Transfer durumu büyük merak konusu haline gelen oyuncunun oğlunun sosyal medyadaki paylaşımı ise oldukça büyük yankı uyandırdı. Gustavo'nun oğlu Maex Dias paylaşımı kısa süre içerisinde sildi.

23.07.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-12:12)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yıldızı Luis Gustavo ile ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu geride kalan sezon kendisinden beklenen performansı hiç ortaya koyamamış ve performansıyla büyük tepki çekmişti. Önceki sezonlara göre oynadığı futbolla beklentinin altında kalan futbolcunun uzun süredir takımdan ayrılması gündemdeydi. Son olarak futbolcunun oğlunun yaptığı paylaşım büyük ses getirdi.

Kısa süre içerisinde sildi

34 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun oğlu Milan Marx Dias kişisel sosyal medya hesabından Türkiye ve Fenerbahçe'den ayrılacağını aktaran bir paylaşımda bulundu. Milan Marx'in söz konusu paylaşımını kısa süre sonra silmesi ise dikkat çekti.


Gündem oldu

Brezilyalı yıldızın oğlunun yaptığı paylaşım oldukça büyük ses getirirken sosyal medyanın da diline düştü. Yapılan paylaşım sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi haline geldi. 


Önemli takımlarda forma terletmişti

35 yaşındaki tecrübeli yıldız kariyerinde Corinthians, Hoffenheim, Bayern, Wolfsburg, Marsilya gibi önemli takımların formasını terletti. Oyuncunun sonrasındaki adresi ise Fenerbahçe olmuştu. Fenerbahçe'de önceki sezonlar oynadığı futbolla alkış alan oyuncu geride kalan sezon sergilediği etkisiz oyunla tepki çeken isimlerden birisi olmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal