Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme, Hull City'e transfer oluyor!

Geçen sezon Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Anthony Nwakaeme'nin yeni adresi büyük merak konusuydu. Gelen son bilgilere göre ise yıldız oyuncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transferde prensip anlaşmaya vardı.

23.07.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-11:29)

Bordo mavililerin Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme performansıyla gerek Trabzonspor taraftarlarının gerek diğer futbolseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Futbolcu başarılı performansı sonrası ise fırtınadan ayrılmıştı. Fırtınadan ayrılan oyuncunun yeni adresi ise merak konusu olmuştu. Yıldız ismin son olarak ise anlaşmaya vardığı takımın İngiliz ekibi Hull City olduğu aktarıldı.

Ağaoğlu şartlarda anlaşamadıklarını aktarmıştı

Yıldız oyuncunun Trabzonspor'daki durumuyla ilgili olarak Ağaoğlu, 'Bizden 3 sezon için 10 milyon euro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun.' ifadelerine yer vermişti. Kulüpten yapılan açıklamada ise, 'Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır. Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir.' açıklaması yapıldı.


İngiltere yolcusu

Nijeryalı yıldızın yeni adresi ise İngiltere oldu. Futbolcu ile Hull City yakından ilgilenirken, transferde prensip anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Anthony ile 1 milyon 500 bin Euro yıllık ücret ve 2 yıllık sözleşme için prensip anlaşmaya varıldığı aktarılmakta. 

Performansı alkış almıştı

Bordo mavililerin Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan oyuncu 32 karşılaşmada 15 gol, 11 asistlik performans ortaya koymuştu. Futbolcunun şimdilerde ise İngitere Championship'de mücadele edecek olan Hull City'e transferi ise büyük ses getirmiş durumda. Futbolcunun kısa süre içerisinde yeni takımına imza atması beklenmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal