Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida Yunanistan'a mı gidiyor? Futbolcu yakında AEK Atina ile imzaları atacak

Beşiktaş'ta yolların ayrıldığı Domagoj Vida'nın transferde yeni adresi büyük merak konusu haline geldi. Oyuncunun ise Yunanistan ekiplerinden Domagoj Vida'ya transfer olacağı aktarıldı.

23.07.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-10:26)

Siyah beyazlılar ile olan kariyeri son bulan ve yeni adresi büyük merak konusu haline gelen tecrübeli stoper Domagoj Vida ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun yeni adresi kafalarda soru işaretleri haline gelmişken futbolcudan sürpriz bir karar geldi. Yıldız ismin Yunan ekiplerinden AEK Atina ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Kulübe yatırım yapacak isim özellikle istedi

Yunan ekibi AEK Atina'nın petrol kralı olan sahibi Dimitris Melissanidis'in takıma yatırım yapmak amacıyla Hırvat yıldızın transferine büyük önem verdiği öğrenildi. 33 yaşındaki yıldızın bonservisinin olmamasının Melissandis'in elini rahatlattığı ve tecrübeli oyuncunun istediği yıllık ücreti verebileceği aktarıldı. Hırvat savunma yıldızın ise kısa süre içerisinde AEK Atina ile resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı.


Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Hırvatistan'ın Osijek takımında başlayan oyuncu ardından Almanya'nın Leverkusen takımının yolunu tuttu. Futbolcunun sonraki adresi ise Hırvat ekibi Dinamo Zagreb oldu. Sonrasında ise Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardı. Futbolcunun transferde sonraki adresi ise Beşiktaş oldu. Beşiktaş'tan ise kısa süre önce ayrıldı. 

Futbolcu kariyerinde ise 2 kez Ukrayna Ligi, 2 kez Ukrayna Şampiyonluğu kazandı. Ayrıca Beşiktaş ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası mutluluğu yaşadı. Futbolcu bu başarılarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca 33 yaşındaki tecrübeli stoper uzun yıllar Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını terletti. Stoper dışında ise sağ bek olarak sahada görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal