Beşiktaş, Tayfur Bingöl transferi için harekete geçti! Başkan Ahmet Nur Çebi yıldız oyuncuyla taraftarları heyecanlandırdı

Siyah beyazlı ekip, Tayfur Bingöl'ün kulübü ile olumsuz geçen ilk görüşmelerin ardından Alanyaspor'un kapısını tekrar çalacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin transfere büyük önem verdiği vurgulanıyor.

22.07.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-16:18)

Yeni sezona Valerien Ismael yönetiminde mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl'ü transfer etme uğraşında.


Teklifini güçlendirdi

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Alanyaspor'un 29 yaşındaki oyuncusu için daha önce yalnızca takas içeren teklif götürmüş fakat Alanyaspor'dan bu teklife ret gelmişti. Kabul edilmeyen teklife tazeleyen Kara Kartal, yalnızca takas teklifine 2 milyon euro bonservis ücreti de ekledi. Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığı sonrası siyah beyazlılar, Tayfur Bingöl transferini bitirmek istiyor.

En büyük hayali Beşiktaş'ta oynamak

Alanyaspor'a katıldığı zaman basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamalarda en büyük hayalinin siyah beyazlı formayı giymek olduğunu ifade etti. Oyuncunun hayali de Beşiktaş'ın transferde kararlı olmasını sağladı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal