Emrecan Uzunhan: Beşiktaş ile sözleşme imzalarken heyecandan ellerim titredi

Beşiktaş’ın İstanbulspor’dan kadrosuna kattığı yeni transferi Emrecan Uzunhan, siyah beyazlılara attığı imzanın ardından konuştu. Sözleşmeyi imzalarken heyecandan ellerinin titrediğini söyledi.

22.07.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-12:22)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken siyah beyazlılar son olarak geçtiğimiz günlerde de genç yıldızı açıklamıştı.

Bir süredir genç stoperi transfer edebilmek adına çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı. İstanbulspor’un 21 yaşındaki stoperi Emrecan Uzunhan’ı 2 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer etmeyi başardı.

Emrecan Uzunhan'dan açıklamalar

Beşiktaş’a attığı imzanın ardından kulübün YouToube kanalına özel açıklamalarda bulunan Emrecan Uzunhan, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Yaşadığım duyguların tarifi yok'

Beşiktaş'a gelmek, bu şanlı kulübe imzayı atmak en büyük hayalimdi. İmzayı atarken adeta ellerim titredi. Yaşadığım duygunun tarifi yok. Bu büyük kulübe gelerek en büyük hedeflerimden birini gerçekleştirdim. Aynı zamanda hayalimi gerçekleştirmenin vermiş olduğu gururu yaşıyorum.

'Çok çalışmam gerekiyor'

Bu kulüpte forma giymek, Beşiktaş arması için mücadele etmek tarifi zor bir duygu. Şimdi odaklanmam ve çok çalışmam gerekiyor. İlk defa Siyah-Beyazlı formayı giyeceğim gün için can atıyorum. Bu kulübe layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal