Serdar Saatçi affedildi mi? Genç futbolcu kadroya dönecek mi? Beşiktaş’ta Valerien Ismael kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi’yi affetmeyecek

Beşiktaş’ta Avusturya kampında kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi hakkında karar veriliyor. Teknik Direktör Valerien Ismael, genç futbolcusunu kadrosunda düşünmüyor.

22.07.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-12:02)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde tamamladığı Avusturya kampında gelişmeler yaşandı.

Avusturya kampında siyah beyazlıların Viktoria Plzen ile oynadığı hazırlık maçında sergilediği disiplinsiz hareketler nedeniyle oyundan alınan ve maçın hemen ardından kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi ile ilgili olarak beklenen karar verildi.


Türkiye Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi ile ilgili olarak Valerien Ismael ve yönetim arasında bir görüşme gerçekleştirildi.

Valerien Ismael'den Serdar Saatçi sözleri...

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, kadro dışı bıraktığı genç futbolcu Serdar Saatçi ile ilgili olarak yönetimle gerçekleştirdiği görüşmede ;

‘ Serdar Saatçi genç ve gelişime açık bir oyuncu. Ancak profesyonellik konusundaki tutumu tam tersi. Yaptığı, ekibe karşı saygısızlık. Bu aşamada en iyisi takımdan ayrılmasıydı. Kendisi ile çalışmama kararını devam ettireceğiz. Gerisi sizle oyuncu arasında. Serdar Saatçi’yi artık ben kadromda düşünmüyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal