Fenerbahçe'ye Serdar Aziz'den kötü haber geldi! Yıldız stoper ne kadar süre sahalardan uzak kalacak?

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Serdar Aziz'den gelen haber sarı lacivertli camiada moralleri bozdu. Başarılı oyuncuyla ilgili taraftarları üzen haber geldi.

22.07.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-16:36)

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında Dinamo Kiev ile oynadığı maçta stoper oyuncusu Serdar Aziz sakatlık geçirmişti. Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişme taraftarlar tarafından büyük endişeye yol açmıştı. Son olarak ise oyuncuyla ilgili merakla beklenen açıklama geldi.

Kulüp resmi açıklama yaptı

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Gemiş Olsun Serdar Aziz, Serdar Aziz'in çekilen MR görüntülenmesi sonucunda, sol uyluk kasık bölgesinde 3'üncü derece yırtık ve kanama bulguları tespit edilmişti. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.' ifadelerine yer verildi. 


Gelen haber moralleri bozdu

Fenerbahçe'de yıldız isimden gelen haber sarı lacivertli camiada oldukça moralleri bozdu. Bu anlamda futbolcunun durumu taraftarlar tarafından oldukça yakından takip edilmekte.

Hazırlıklar devam ediyor

Fenerbahçe'de bu gelişme yaşanırken öte yandan rövanşta oynanacak olan Dinamo Kiev maçının hazırlıkları da büyük bir hızla devam ediyor. Bu anlamda karşılaşma öncesi Jorge Jesus'tan oyuncularına ciddi uyarılar geliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal