Rıdvan Yılmaz İskoçya yolcusu! Glasgow Rangers ile prensipte anlaşıldı

Siyah beyazlılarda kadro yapılanması devam ediyor. Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a teklif götüren İskoçya kulübü Glasgow Rangers, kartallar ile prensipte anlaşmaya vardı. Oyuncunun transferinde iş sadece imzaya kaldı.

22.07.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-17:07)

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz için ayrılık rüzgarı esmeye başladı.

İskoçların ödeyeceği bonservis bedeli

Siyah beyazlılar ile sıkı pazarlıklar sonucu prensipte anlaşmaya varan İskoçya ekibi oyuncu için Beşiktaş'a 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve sonraki satıştan yüzde 20 pay kazanacak.


5 yıllık sözleşme

Genç yıldızın Almanya ligi ekiplerinden Frankfurt'a transferi son anda iptal olmasından sonra Glasgow Rangers ile anlaşan genç yetenek yenş kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Oyuncunun Beşiktaş kariyeri

Futbola Beşiktaş'ın altyapısında başlayan ve A takım ile 52 Süper Lig maçına çıkan oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Ayrıca oyuncu kara kartallar ile birer kez Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal