Emeklilere müjdeli haber verildi! Ödemeler 4.000 TL’ye yükseldi

Emeklilere müjde verildi. Ülkemizde bulunan birçok emekli bankaların sunmuş olduğu teklifleri değerlendirirken bankalarda müşterileri kendilerine çekmeye çalışıyor. Emekli maaşını taşıyanlara verilecek promosyonlar dikkat çekiyor. Türkiye Ekonomi Bankası yaptığı açıklama ile emekli promosyon kampanyasını duyurdu. İşte merak edilen haberin detayları…

21.06.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-17:29) Emeklilere müjdeli haber verildi! Ödemeler  4.000 TL’ye yükseldi

Milyonlarca emekli bankaların sunmuş olduğu promosyonlardan yararlanırken bankalarda yeni kampanyalar da müşterileri kendisine çekmeye çalışıyor. Bankalar birbiriyle yarış içerisine girerken vatandaşlar da kendilerine en uygun olan kampanyayı seçmek için teklifleri değerlendiriyor. Türkiye Ekonomi Bankası'nın sunmuş olduğu yeni kampanya birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yapılan açıklamada yer alan ifadelere göre emekli maaşını Türkiye Ekonomi Bankası’na taşıyan kişilere 400 TL ödeme yapılacak. Yeni emekli promosyon kampanyasının açıklayan bankanın kampanya detayları araştırılıyor. Emekli maaşını 36 ay boyunca Türkiye Ekonomi Bankası'ndan almaya onay veren emekli vatandaşlar taahhütleri dolana kadar en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekmektedir. Ödeme talimatını veren emekliler 3750 TL nakit promosyon alabilecek.İşte merak edilen haberin detayları…

Türkiye Ekonomi Bankası ne kadar para ödülü verecek?

Açıklanan kampanya doğrultusunda Türkiye Ekonomi Bankası'na emekli maaşını taşıyan her emekli vatandaşın yakınlarını getirmesi durumunda 250 TL toplamda 2500 TL nakit ödemesi alabilecek.

TEB Yeni Kampanyası

Kredi kartı kullanımında avantaj durumu nedir?

Türkiye Ekonomi Bankası müşterilerine sunmuş olduğu bu hizmetten yararlanmak isteyen kişiler başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. Bu işlemler için EFT, Fast ve havale işlemlerinden herhangi bir ücret talep edilmiyor. Emekli vatandaşlar başvuru yapması durumunda 5250 TL nakit ödemesi alabilecek.

Birçok emekliyi sevindiren Türkiye Ekonomi Bankası müjdeli haberi vatandaşlara açıkladı. Türkiye Ekonomi Bankası'nın sunmuş olduğu kampanyayı duyan herkes emekli maaşını taşımak için neler yapılması gerektiğini araştırmaya başladı. Bu kampanya dahilinde yapılacak olan nakit ödeme toplamda 5250 TL olarak açıklandı.

2022 senesi ile birlikte pek çok banka kampanyalarını açıklarken bu kampanyalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası'ndan geldi. Vatandaşlar yapılacak olan ödemeler hakkında araştırmalarına devam ederken ne kadar ödeme alacaklarında merak etmektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar?

Birbirinden farklı kampanyalar ile müşterileri çekmeye çalışan bankalar yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Türkiye Ekonomi Bankası'nın açıklamış olduğu yeni emekli promosyon kampanyasında vatandaşların ne kadar ödeme alacağı en çok merak edilen konulardan biri oldu. Kampanyaya katılım sağlayacak olan vatandaşların 3 yıl boyunca Türkiye Ekonomi bankasında kalma sözü vermesi gerekmektedir.

TEB'den 4Bin TL Ödeme 

Türkiye Ekonomi Bankası'nın vermiş olduğu emekli promosyonlar ise emekli maaşlarına göre değişmektedir. Emekli maaşı 1500 TL olan vatandaşlar 500 TL alırken emekli maaşı 1500 ile 2000 arasında olan vatandaşlar ise 625 TL almaktadır. Bununla birlikte maaşı 2500 TL üzerinde olan vatandaşlar ise tam 750 TL ikramiye alacaktır.

Bankanın eski müşterilerine ise bankanın sunmuş olduğu ek bir promosyon imkanı bulunmaktadır. Bununla birlikte emekli maaşı için 2 otomatik ödeme dönemi talimatı vermeleri gerekir. Bu şekilde vatandaşların almış olacağı emekli promosyonlarında bir artış görülecektir. Bankanın eski müşterisi olan emekliler 1500 TL'ye kadar olan maaşlar için 1350 TL alırken 1500 ile 2500 arasında olan maaşlar için 1625 TL ve 2500 TL üzerinde olan maaşlar için 2000 lira ek ödeme verilecektir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal