Elon Musk Yeni Proje: Bir Efsane Gerçek Olacak

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Amerika’lı milyarder girişimci Elon Musk yine çok konuşulacak bir projeye başladığını duyurdu.

26.04.2018-14:53 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-14:36)

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Amerikalı milyarder girişimci Elon Musk yine çok konuşulacak çılgın bir projeye başladığını açıkladı

SpaceX ve Tesla’nın kurucusu olan Amerikalı girişimci Elon Musk, uzaya araba göndermek ve alev silahı üretmek gibi çılgın projelerine bir yenisini daha eklemek üzere olduğunu açıkladı.

Kendisine ait resmi sosyal medya hesabında bir mesaj paylaşan Elon Musk, “Robot ejderha üretiyorum” dedi. Projeyle ilgili detaylı bilgi vermeyen Elon Musk, bu alana yeterince ilgi gösterilmediğini ifade etti.

Elektrikli otomobil ve uzay çalışmaları gibi ciddi ve çağın ilerisinde projelerin yanı sıra, alev silahı gibi ilginç projeleri de olan Elon Musk, Boring Company’ye fon oluşturmak amacı ile bir dönem şapka satışı da yapmıştı. Musk 2017’de 50 bin adet şirketin adının yazılı olduğu şapka satmıştı.

İçinde bulunduğumuz yıllın kış aylarında ön sipariş alınan alev silahı da büyük ilgi görmüştü. 500 dolar fiyat biçilen silahlardan 20 bin adetlik stoğun tamamen tükendiği açıklandı.

Elon Musk, açıklamsında başka herhangi bir ayrıntı vermedi, fakat atılan bir tweet, insanları ejderha haberleri hakkında heyecanlandırmak için yeterliydi. Elon Musk takip eden İnsanlar Game of Thrones şakaları ile cevap verdiler. Hatta bazıları ejderha hakları gibi argümanlar üreterek Elon Musk’ı tiye aldılar. Şimdi herkes Elon Musk'ın konu ile alakalı başka açıklamalr yapmasını bekliyor. 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal