Yataş Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın coronavirüsle mücadele sebebiyle 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise Yataş Grup oldu. Yataş Grup, söz konusu kampanyaya 1 milyon lira yardım yaptı.

10.04.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-10:53) Yataş Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın coronavirüsle mücadele sebebiyle 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise Yataş Grup oldu. Yataş Grup, söz konusu kampanyaya 1 milyon TL yardımda bulundu.

Yataş Grup Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Öztaşkın, konuya yönelik gerçekleştirdiği açıklamada, böyle olağanüstü bir süreçte herkesin elinden geleni yapması gerektiğini işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz çok güçlü bir milletiz, bu güç el ele, yürek yüreğe verince daha da büyüyor. Yataş Grup olarak çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek Milli Dayanışma Kampanyası’na destek olmaya çalıştık. Bu sürecin en kısa sürede son bulmasını diliyor, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu ülke için çalışmaya devam eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal