SGK'dan Emekli Maaşlarında Kesinti İddialarını Yalanladı

SGK'dan "Emekli maaşlarından kesinti yapılacak, bayram ikramiyeleri kaldırılacak" sözlerine ilişkin yalanlama geldi.

25.02.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:19)

Fatih Portakal'ın ortaya attığı emekli maaşlarında kesinti yapılacak sözlerine Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan çok net açıklama geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan gelen açıklamada "Söz konusu haberlerde dile getirilen hususlarla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir çalışma istenmediği gibi Sosyal Güvenlik Kurumunun böyle bir çalışması da bulunmamaktadır. Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır." ifadelerine yer verildi.

SGK'dan "Emekli maaşlarından kesinti yapılacak, bayram ikramiyeleri kaldırılacak" sözlerine ilişkin yalanlama geldi.

Bazı medya organlarında "SGK'da çok konuşulacak çalışma" olarak verilen haberlerle ilgili SGK'dan gelen açıklama şu şekilde:

"Söz konusu haberlerde dile getirilen hususlarla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir çalışma istenmediği gibi Sosyal Güvenlik Kurumunun böyle bir çalışması da bulunmamaktadır.

VATANDAŞLARIMIZI YANITLMA HEDEFİ TAŞIMAKTA

Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır.

Bu maksatlı haberlere karşı her türlü hukuki hakkımızı kullanacağımızı da ayrıca belirtir, doğru bilginin peşindeki siz değerli basın mensuplarımızın dikkatine ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal