Kamu Bankalarında Düşük Bütçeli Vatandaşlara Yeni Kredi Paketi

Kamu bankaları düşük bütçeli müşterilerini unutmadı. Bankalar hane halkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterileri için yeni bir kredi uygulaması başlatacak.

30.03.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-15:37) Kamu Bankalarında Düşük Bütçeli Vatandaşlara Yeni Kredi Paketi

Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, hane halkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentte bulunan katılımcılarına ekonomik anlamda yardımcı olmak amacıyla yeni bir kredi uygulaması başlattı.

3 kamu bankasından aktarılan ortak açıklamaya göre, coronavirüs salgınıyla mücadelede ekonomik yaşama, üretim ve istihdama yönelik yaşanabilecek zararı önlemeye yönelik uygulamaya konulan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" önlemleri doğrultusunda Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, hanehalkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan katılımcılarına ekonomik anlamda yardımcı olmak amacıyla yeni bir kredi uygulaması başlattı.

"Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi" isimli uygulamada, temel ihtiyaçlarını uygun sağlayabilmeleri amacıyla bireysel segment müşterileri, 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek.

Müşterilere, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile bu krediden yararlanma imkanı da sunulacak. 

Katılımcılar, Ziraat Bankası, Halkbank ya da VakıfBank'tan yalnızca birine başvuru gerçekleştirebilecek. Başvurular, 1 Nisan'dan itibaren başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal