Dövizin Hali Ne Olacak Diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki dalgalanmayı değerlendirdi. Döviz kuru ne olacak diye soranlara cevap veren Erdoğan, "Bu da geçer yahu" dedi.

31.08.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 31.08.2018-12:31)

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni'nde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütleriyle, ihanet çeteleriyle gerçekleştiremediklerini döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yapmak istiyorlar. Döviz kuru ne olacak diye soranlar olursa onlara verecek yanıtımız şudur: Bu da geçer yahu!" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YAPAMADIKLARINI EKONOMİ SİLAHIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Hukuk içinde süren davayı sebep göstererek Türkiye'yi ekonomik yaptırımlar altına almayı hiçbir biçimde izah etmek mümkün olamaz. AB üyeliğinde o şartları nasıl fırıldak gibi çevirdiklerini biliyoruz. Ekonomi hususunda meydana gelenleri bunlardan bağımsız görmüyoruz. Her şey apaçık meydanda. Biz artı ve eksilerimizin farkındayız. Döviz kurundaki dalgalanma ülkemize dönük bir operasyondur. Terör örgütleriyle, ihanet çeteleriyle gerçekleştiremediklerini döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yapmak istiyorlar. Türkiye bu saldırının da üstesinden gelir.

"EKONOMİ YÖNETİMİMİZ GEREKEN TÜM TEDBİRLERİ ALIYOR"

Ne yaparlarsa yapsınlar 2023 amaçalarımıza ulaşmamızı engelleyemeyecekler. İhracatımız, istihdamımız yükselmeyi sürdürüyor. Turizm, ticaret tarihi rekorlar kırdı. Bu da geçer yahu! Ekonomi idaremiz gereken tüm önlemleri alıyor, temasları kuruyoruz.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal