Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP Hisselerinin Hazineye Devredileceğini Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki konuşmasında bir kez daha İş Bankası konusuna değindi. CHP'nin İş Bankası'ndaki varlığına değinen Erdoğan, "Gazi'ye uygun olarak atacağız adımları ve bu hisseyi Hazine'ye er veya geç teslim edeceğiz." dedi.

11.02.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-14:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP Hisselerinin Hazineye Devredileceğini Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı. Tanzim satış mağazalarında sebzenin ardından temizlik malzemelerinin de satışına başlanacağını duyuran Erdoğan, İş Bankası ile alakalı olarak ise "Gazi'ye uygun olarak atacağız adımları ve bu hisseyi Hazine'ye er veya geç teslim edeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

“Türkiye’de bir oyun oynanmaya başladı, domates, patlıcan, biber fiyatlarını şişirmeye başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Sebze meyve gıda terörünü estirenlere tanzim satışta semt pazarlarını açarak ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara’da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar hemen hemen yarı yarıya inmiş durumda. Sebzede meyvede her türlü üründe, bunlarla kalmayacağız. Temizlik ürünlerinde de buna gireceğiz. Bu terörü estirenlere izin vermeyeceğiz.

KILIÇDAROĞLU’NA SERT SÖZLER

Tek parti CHP’sinin bu ülkeye maliyeti büyüktür. Ankara’nın dili olsa da konuşsa. Baktık ki dün CHP’nin başındakı şahıs bir sürü zırvayla halkımızın kafasını karıştırmaya çabalıyor. İttifak yaptıkları partileri sayıyor esas büyük işbirliği yaptıkları Kandil’deki terör örgütünü gizliyor. Partisinin en büyük problemi kendisi olmuş haberi yok. Tefecilerden konuşuyor, en büyük tefeci IMF’dir. Bu ülkeyle IMF anlaşmasını kim yapmıştır? CHP yapmıştır. Peki bu ülkeyi IMF’den kim kurtarmıştır? Biz kurtardık biz. Ülke yönetimini ele geçirirlerse ilk yapacakları iş ülkeyi IMF’ye vermek olacak. İş Bankası’ndan para almıyoruz ki diyor. Onu da Gazi’ye uygun olarak atacağız adımları ve bu hisseyi Hazine’ye er veya geç devredeceğiz.

Arifiye’daki palet fabrikasını yabancılara satmamızdan konuşuyor, böyle bir satış söz hususu değil, yalnızca yüzde 50-50 olmak üzere işletmesini bu oluşuma verdik. Burada daha başarılı adımlar atmak gerekiyorsa biz bu adımları atmaya hazırız.”

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal