Cumhurbaşkanı Erdoğan 2,5 Milyon İşsize Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. TOBB'daki toplantı hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, '2,5 milyon işsize iş sağlanması için onlardan söz aldım' dedi.

05.02.2019-13:08 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-13:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan 2,5 Milyon İşsize Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. TOBB'daki toplantı hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, '2,5 milyon işsize iş sağlanması için onlardan söz aldım' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İş Bankası hakkında, 'Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle.' açıklamasında bulundu.

FİYATLARA MÜDAHALE EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına tepki göstererek, 'Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz aracılığı ile tanzim satış gerçekleştirebiliriz.' şeklinde konuştu.

Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmaya şu şekilde devam etti:

'Dün kabine toplantısında bazı önlemler için Gıda ve Tarım Bakanımız olmak üzere bazı önlemler alacağız. CHP ve avenesi başta olmak üzere ellerini ovuşturarak devletimizin yere kapaklanmasını bekleyenler bir defa daha hüsrana uğrayacaktır. Üreticiden tüketiciye dek, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar vuruyor. Herkes karını alıyor. Bu işte farklı adımlar atmak suretiyle üreticiden çıkıp tüketiciye gelen süreci sağlamak uğraşı içinde olacağız. Biberiydi, çarlistonuydu, patlıcanıydı, domatesiydi; her şeyde, biz bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını verdik, adımlarımızı atacağız. Belediyelerimiz aracılığı ile biz bu adımları atacağız'

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal