Cumhurbaşkanlığı Staj Yapacak Öğrenciler İçin Harekete Geçti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı aracılığıyla başlatılan staj seferberliği ile ilgili sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden bir paylaşımda bulundu.

22.07.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-12:07) Cumhurbaşkanlığı Staj Yapacak Öğrenciler İçin Harekete Geçti

Bakan Albayrak, paylaşımında 'Kamu ve gönüllü özel sektör kurum, kuruluşlarımızın iş birliği ile staj seferberligi programımız tam gençlerimize göre' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı alakalı, ilintili kurumlar ve özel sektörden gönüllü işverenler ortaklığında, Hazine ve Maliye Bakanlığının sağladığı destekleriyle, üniversite öğrencileri için hazırlanan Staj Seferberliği Programı, 'www.yetenekkapisi.org' adresi üzerinden bildirildi.

Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanlığı aracılığıyla başlatılan staj seferberliği ile ilgili resmi sosyal medya (twitter) hesabından bir gönderi paylaştı. Bakan Albayrak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Kamu ve gönüllü özel sektör kurum, kuruluşlarımızın iş birliği ile staj seferberligi programımız tam gençlerimize göre'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal