Avrupa Merkez Bankası Yöneticisinden Kripto Para Açıklaması

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi üyesi Madis Muller, "Kripto para varlıklarının geleceği olabilir." açıklamasında bulundu.

23.09.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-11:38)
Estonya'da bir haber sitesinde açıklamalarda bulunan Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi üyesi Madis Muller, kripto paraların yeni versiyonlarının öncelikli olduğunu belirtirken kripto parala hakkında bazı değerleme sorunlarının bulunduğunu ve çözülmeye çalışıdığını belirtilirken ancak bazı risklerin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi üyesi Madis Muller, "İlk kripto para fikirlerinin doğrusu istenirse bir çok sorunu vardı. Şimdiyse iyice düşünülmesi gereken, daha istikrarlı değere sahip kripto paralarla ilgili yeni düşünceler var.” diyen Muller, “Kesinlikle pozitif yanları var, belki sınır ötesi ödeme hizmetleri için de öyle. Ancak riskleri de bulunuyor. Bence bunun geleceği olabilir fakat sakince değerlendirmemiz gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Muller, açıklamasında sorulması gereken sorunun merkez bankalarının faydalı olacak yeni ve modern çözümlerin kendilerine sunup sunmayacağı konusunda olduğunu belirtti.


Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal